Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

CBA

arkadaşlar o fiyata olmaz. ancak bu bir taktiktir. bu arkadaş bir dylan almak istiyor ve pazarlık aşamasındadır satıcının ayaklarını aşağı çekmek (fiyatı) istiyordur. satan arkadaşa bak bu fiyatlara da var, sen motoruna çok istiyorsun demek istiyor. bu haraketler profosyonelcedir.kanmayın o fiyata değil 1000 ytl üzerine gözü kapalı alırım. bu arkadaşı aradığınızda büyük ihtimalle size cevap vermeyecektir.tecrübelerim konuşuyor

abi haklısın ama bence galeri ortamında olsa dediğin olabilir ama internettede öyle dediğin gibi bişey olamaz bence.bak git sahibinden.com ma bak fiyaları gör diceğini hiç sanmıyorum ama tabi olabilirde

Bu arada bakıyorum da cidden yazınkilere göre fiyatlar yüksek gibi.Bir de dylan prim yapmıyor diyorlar.Adam gibi 2008 model düşük km motor yok.Olan da 4,5-5 istiyor:farao:

abi haklısın ama bence galeri ortamında olsa dediğin olabilir ama internettede öyle dediğin gibi bişey olamaz bence.bak git sahibinden.com ma bak fiyaları gör diceğini hiç sanmıyorum ama tabi olabilirde

Sahibinden.com'u referans gösteren çok var Cem.Herşey olabilir:)

Son düzenleme:
fiyatlar konusunda bilgi için yazıyorum. 1 aralık ta 2006 model siyah 2500 km.de çok temiz bir dylanı muğla dalyandan tolga savacı adlı sanatçıdan satın aldım.fiyat 3250 ytl. ancakmotor çok temiz

CBA

Bu arada bakıyorum da cidden yazınkilere göre fiyatlar yüksek gibi.Bir de dylan prim yapmıyor diyorlar.Adam gibi 2008 model düşük km motor yok.Olan da 4,5-5 istiyor:farao:

Sahibinden.com'u referans gösteren çok var Cem.Herşey olabilir:)

doğrudur valla ben o kadar 2.el alım satım işlerine pek girmediğim için bilmiyorum demekki oluyormuş ha.

Km çok düşük.Modelin 2006 olması önemli değil di mi?Sadece muayeneye erken girer.
Bende mayısın 31'inde daha 2 aylık 1050 km'deki 2008 modeli 4000'e almıştım:p

CBA

fiyatlar konusunda bilgi için yazıyorum. 1 aralık ta 2006 model siyah 2500 km.de çok temiz bir dylanı muğla dalyandan tolga savacı adlı sanatçıdan satın aldım.fiyat 3250 ytl. ancakmotor çok temiz

valla iyi almışsın erol abi. 2006 model çok az kullanmış gerçekten

ben sahibinden.com.dan buldum.dylan almak isteyenlere tavsiyem sahibinden.com.u sürekli takip etsinler.buluncada kaçırmasınlar.

Son düzenleme:

CBA

Valla bakmadım.Önceden gözüme çarpmıştı 2000 km'de olduğu paylaşayım dedim kusura bakmayın:)

CBA

yok yok sende sorun yokta açıklama bölümüne 2400 yazcaktı her halde satıcı,24000 yazmış ben öyle anladım

Bu arada 5 ayda 24000 nasıl olmuş o?2008 olup da 24000 yapmak hem de 5 ayda...İyiymiş...:p

abi seninki çok az yakıyo bence baksana protesto abininkide artçılı benim kadar yapıyo.seninki maaşallah kokluyo galiba:):)

bu ilandaki fiyat doğrumu acaba myhem doğuysa al sana dylan

http://www.sahibinden.com/honda_dylan_150WQQaXQQ11630164WQQpXQQdisplayitem&keyword=honda dylan

bence siz yanlış test ediyorsunuz sonuçta aynı motor :

Gösterge tam kırmızın üzerine geldiğinde 50km daha gidiyor bunu hiç hesapladınız mı ?

Depoyu ağzına kadar doldurun sonra motoru kullanın göstergeniz kırmızıya gelince yaptığınız km ye 50 daha ekleyin. Yada benzinin son damlasına kadar tüketin. Yanınıza yedek şile alın da yolda kalmayın :)

Arkadaşlar Richa'nın kışlık ele harika oturan deri bir eldiveni var.

59 EURO fiyat sizce nasıl ?

6072955_144268_3i2k608.jpg

Son düzenleme:

CBA

ali abi yanıma alıcam öyle şişeyle benzin deneyecem valla kafama ççok takılıyo bu konu

depoyu ağzına kadar doldur ne kadar alıyorsa.
Sonrada sonuna kadar bitir. Gaza fazla yüklenme
Dur ve kalklarda ani gaz verme sakin kullanımda göreceksin 300 km çok rahat gideceksin.

CBA

tamam abi ağzına kadar dolduracam ama,gaza yüklenmeden yapamıyorum,ayrıca kalkışlardada biraz seri kalkıyorum her halde benim motor ondan fazla yakıyor

eldiven konusundada kışlık eldivenlerle hiç rahat edemiyorum ben.gidon hakimiyetini sağlayamıyorum özellikle sinyalı kornayı kullanırken zorlandığım için yazlık eldiven aldım elime güzel oturuyor çok soğuk havalardada ince bi yün eldiven daha taktımmı süper oluyor,ne soğuktan korkuyorum nede gidonu kavramada sorun yaşıyorum

linkini buldum ama yüklemişken fotosunuda kayayım baki
http://www.xtu.eu.com/Prod_large.asp?MsecID=2&SecID=1&Pid=27&LngID=en

Son düzenleme:
denediğin eldivenin kalitesi de öenmli tabi. Mesela ben revitten daha rahat eldiven görmedim. Gidip test ediyorum.
ilk motoru aldığımda dandik bi kışlık eldiven almıştım parmaklar kapanmıyor :) Hemen gittim geri verdim sonra bi tane revit denedim. Yazlık eldivenden bile daha rahat ele oturdu 220 ytl gibi fiyatı vardı tabi.
Şimdi ilk kez richanın bu modeli bana revitteki hissi verdi ve 120 civarında fiyatı var.

CBA

rahatta abi fiyatıda rahat yaa onların. :):)
malzemesini beğendiysen dene abi richayı

bu arada 4000 mesaj olmuş :)

hatta 4001

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar