merhaba yok plastik titreşimi diil eminim.rölantide çalışırken bişi yok.hafif gaz verip kalkma anından itibaren başlıyor tırıltı şeklinde ama gidişte falan bi sorun yok ama bu ses hep var.sadece merak ettim.arıza olduğunu sanmıyorum
Merhaba üstad bizde böyle bir ses yok servise bi göster hemen anlarlar
değerli dylan dostları scooter almaya karar verdiğimde sizin sayfalarınızı 1 ay kadar takip ettim.sonunda 3 aralık 2008 de ikinci el çok temiz 3000 km.de 2006 temmuz trafiğe çıkışlı bir dylan satın aldım.başlangıç motorum çok mükemmel bir makina.değerli dylan dostlarının bir konuda yardımını istiyorum. motorumun digital olan zamanı gösteren kısmı ile trip denen günlük km. sayacı kontağı kapatıp yeniden açtığım zaman sıfırlanıyor.yeniden çalışmaya başlıyor.kontağı açıp kapatınca tekrar sıfırlıyor.totol sayaçta ve diğer hiç bir göstergede sorun yok.aküsü orjinal yuasa marka.... acaba şarjı mı düşük veya siszin sitede bir yerlerde okumuştum ama aradım bulamadım akü mü bitiyor.akünün bittiğini nasıl anlarım.aküyü değiştirsem sorun çözülürmü. yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
gösterge saatini komple değiştirmeden bu işi düzeltmenin bir yolu varmıdır
Hayırlı olsun güzel seçim.
Kontağı açınca km'nin sıfırlanması gerçekten ilginç daha önce ben hiç duymamıştım. Aküden olacağını pek sanmam sonuçta motorunuzu zorunsuz çalıştırıyor. En iyisi yine servise götürmek bi problem varsada garantisinden değiştirilirler zaten.
Son düzenleme: