Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar dün ufak bir anahtar krizi yaşadım, tecrübe anlamında başıma gelenden bahsedeyim..Aptalca bir şekilde sele anahtarın üstüne kapandı..Uğraştım ama seleyi kanırtarak ulaşamadım anahtara, sonra ufak çakımdaki tornavidamla farın üstündeki kapağı söktüm ve kontak parçasından çıkan bagaj kablosuna ordaki bir parçayı gevşeterek ulaştım..biraz çektim kabloyu ve tııkkk..attı sele...

Arkadaşlar dün ufak bir anahtar krizi yaşadım, tecrübe anlamında başıma gelenden bahsedeyim..Aptalca bir şekilde sele anahtarın üstüne kapandı..Uğraştım ama seleyi kanırtarak ulaşamadım anahtara, sonra ufak çakımdaki tornavidamla farın üstündeki kapağı söktüm ve kontak parçasından çıkan bagaj kablosuna ordaki bir parçayı gevşeterek ulaştım..biraz çektim kabloyu ve tııkkk..attı sele...

Ben yedek anahtarı montun iç cebinde saklıyorum nasılsa mont sürekli üzerimizde öyle değil mi :)

Bu arada arkadaşlar 4000 bakımında benim hava filtresi değişti 2 ayda yaptım o kmyi bu kadar çabuk kirlenmiş midir? Hava filtresi benim bildiğim 8000 de falan değişiyor ?

CBA

yok abi benim eski beattede öyle 4000 lerde değişmişti ama beatle dylan arasında fark edermi bilmem tabi

Ben Beati 6000 de iken satmıştım filtre değişmemişti. Alan kişide 1500 km yapmış arayayım baride değiştirtsin :)

CBA

abi tam hatırlamıyom ama 4000 lerde değişmişti abi yaa zaten hava filtresi kullandığın yere göre ömrü değişir demişlerdi bana seninde böyle bir durum olmuştur belki
---------------------------------------------------
abi sağlığın nasıl iyisin demi motoru toplatıyom filan demiştin nasıl gidiyo toplanıyomu motorun

İyiyim teşekkürler.

Motorun yürüyen aksanında bi problem yokmuş. Sadece çizikler ve ayak basma yerinde küçük bi kırık var. Hondanın parçaları pahalı şimdilik dursun bakalım çizilen granejı boyatmak için fırsat kollıyorum kırılan parçayıda durumları düzeltince değiştiririm. 22 haziran gezisi için arkaya çanta ve önede cam taktırdım yeniden. 4000 bakımıda yapıldı şuan hiç bi problemim yok sadece sağ taraftan baktığındaki çizikler var :) Soldan bakarsan sıfır km motor :)

CBA

amaaan iyi iyi abi sen iyiysen gerisini boşver zaten hatta kafana çok takmıyorsan dursun öyle çizikler, sen geziye şimdiden hazırlanmışın valla abi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
buda benim motorum arkadaşlar beverlym benim :)süper motor muş gerçekten her acıdan

Servet hocam tekrar güle güle kullan resimler çok yakışıklı çıkmış. Ne diyelim allah daha iyilerini bize nasip etsin :)

Servet, hayrlı olsun Allah kaza bela vermesin inşallah

Bende bu arada Transporterimi sattım. Ve dün Honda Civic Elegance otomatik vites aldım. O da aynen dylan gibi gümüş rengi. İkiside honda ikiside gümüş ikiside otomatik yani... nasıl iyi olmuşmu set :)

Düşünenlere öneririm iyi cihaz şu Civic :)

Ahmet abi hatlar karıştı herhalde motosiklet sitesindesin otomobil sitesi çık aradan. :) Şaka bir yana hayırlı olsun kazasız belasız kullan. :) Civic düz, rüzgarsız yolda kapanmadan kaç gidiyor? :) İlk 1000 km 5 kişi binmeyin, 130 u geçmeyin. :)

CBA

kazasız belasız kullan caracas abi hayırlı olsun

bu arada civicler 2009 da değişmiycekmiş galiba öyle duyudm abi

Son düzenleme:
servet abi hayırlı olsun yeni motorun kazasız belasız kullanmak nasip etsin :)
caracas seninde yeni araban hayırlı olsun güzel araba almışsın dylana uyumlu hem :)

CBA

honda dylan'ın orjinal lastikleri hiç iyi değilmiş dediler bende alır almaz lastikleri değiştirmek istiyorum ama hangi marka,hangi model almam gerektiğini bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar