Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

RAMBOLU
Cevabın için teşekkürler..Dylanı ciddi ciddi düşünmeye başladım ben..Burda trafik 40-50km/h hızlarda akıyor..İstanbul'da araba ile boğaziçi köprüsünden 100-110 ile gidiyorum arabalar jet gibi yanımdan geçiyor..:)
celıl ybr
Teesuf ederim..İnnova 1lt ile 55km yapıyor..:)

arkadaşım hataylı olarak gördüğüm için seni hataydan bahsettim sen boğaziçi köprüsünden hangi saatte 110la gidiyosun merak ettim.ben şimdiye kadar 60la gittiğimi hatırlamıyorum arabamla motorla geçmişimdir illakide,sen belkide sabahın ilk saatlerinden bahsediyorsundur.;)

:):):)

walla ben bile izmirli olmama rahmen kuzenlerden duyduğum kadarıyla,rambolu abinin dediklerine katılıyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
RAMBOLU
Sabah saatleriydi..Araba ile 110 ile giderken çogu araç beni solluyordu..:cherry:

onu bunu boşverinde konumuz ne kapsamlıymış yaaa ilk sayfaları tekrar şöyle bi okuyım dedim de gözden kaçırdığım ne çok bilgi warmış özelliklede muratd abinin ne açıklamaları warmış gözden kaçan.....Dylan niyeti olan herkezin konuyu baştan sona okuması gerekitiğini belirtmek istiyorum ...

iyi günler

Ramazan,

Yapma böyle kardeşim. Üzüldüm şimdi özür dileyecek ne vardı. Olabilir böyle şeyler ben sadece ismimi yanlış ezberlemeni istemedim o kadar.

Hem benim öyle kötü bir anım var biliyormusun. Bizim bölgede bir Bülent abimiz var bana tam 16 yıldır, her gördüğü yerde vaaaayy Hüseyin kardeş nasılsın iyimisin der, ve ben ona abi ben Ahmet im, diyemedim birdaha , baştan deseydim derdim. Ama bir kere söylemeyince söylenmiyor işte meret:)

Takma kafana boşver.. öpüldünüz ....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cem-beat
Dostum heralde Dylan'ı bugün alıyordun..Hayırlı olsun..Resimleri bekliyoruz..:)

CBA

cem-beat
Dostum heralde Dylan'ı bugün alıyordun..Hayırlı olsun..Resimleri bekliyoruz..:)

yok yaaa gelemdi sorma motor istanbuldan geliyo kargolamada bi sorunmu olmuş daha gelmedi gelince yazarım zaten

biz burdayız arkadaşlar bi yere gitmedik:):)

abi madem burdasın sen dylana philips ampul takmışsın zamanında hatırlıyorsa bir sorum olcaktı alpulü takınca uzun kısada bi sorun oldumu uzunda kısada taam randımanlı çalıştımı

Son düzenleme:
bende burdayımda sınavlarım vardı giremiyordum siteye takipte edemedim doğal olarak bu arada yeni dylan alan arkadaşlar hayırlı olsun :)

cem beat, keşke mavi renk alsaydın, imkanın varsa xenon far seti al. ayrıca yine imkanın varsa, orjinal lastiklerini derhal değiş, pirelli taktır

CBA

hayırlı olsun CBA :)
saol

cem beat, keşke mavi renk alsaydın, imkanın varsa xenon far seti al. ayrıca yine imkanın varsa, orjinal lastiklerini derhal değiş, pirelli taktır

walla ben ilk çıktığı günden beri siyahına hastaydım ondan hiç maviyi düşünmedim bile,xenon istiyorumda aküden filan problem çıkarmı onu bilmiyorum vede korkuyorum bide orjinal lastikleri o kadarmı kötümü yaa arkadaşlar lastikleri hemen değiştireymmi

yok yaaa gelemdi sorma motor istanbuldan geliyo kargolamada bi sorunmu olmuş daha gelmedi gelince yazarım zaten

abi madem burdasın sen dylana philips ampul takmışsın zamanında hatırlıyorsa bir sorum olcaktı alpulü takınca uzun kısada bi sorun oldumu uzunda kısada taam randımanlı çalıştımı

o zamanlar çok hoşuma gidiyodu fakat silverwing'e uzun+kısa xenon takınca dylana taktığımız ampullerin geceleri bi işe yaramadığının daha çok farkına vardım:)ama görüntü süper oluyodu doğrusu.uzun kısada problem olmuyodu çünkü h4 ampuldü.

sw'nin resimleri:)
DSCF8838Large.jpg

DSCF8839Large.jpg

DSCF8840Large.jpg

DSCF8842Large.jpg

Son düzenleme:

CBA

oyyy oyyyy oyyyyyy maşallah maşallah abi motorun tertemiz misler gibi yıkamışında bırak dylanı filan abi taş gibi motyorun war

xenonlarda pek güzelmiş abi,aslında bnede dylan xenon taktırmak istiyorum ama bi sorun olurmu die korkuyorum

oyyy oyyyy oyyyyyy maşallah maşallah abi motorun tertemiz misler gibi yıkamışında bırak dylanı filan abi taş gibi motyorun war

xenonlarda pek güzelmiş abi,aslında bnede dylan xenon taktırmak istiyorum ama bi sorun olurmu die korkuyorum

kaliteli bişey alırsan sorun olmaz ama dylanlarda h4 far ampulu kullanıldığı için motorlu sistem takılması gerekiyor ona dikkat edin.

bu arada güzel dileklerin ve yorumun için teşekkür ederim:)

CBA

anladım abi tşkür ederim yardımların için araştırıp ya xenon taktıracam yada senin eski dylana taktığım philipslerden takıcam abi

Sen neden dylana geçmek istiyorsun tekrar ayıptır sorması Murat? Maşşalh motor pırıl pırıl. Fazlamı yakıyor? Şehir içi içinmi fazla? Sebebi nedir değiştirmek istemenin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar