Abi teşekkür ederim. ilk yorumlarımı 1000 km bakımını yapıp yavaş yavaş hızlanmaya başlayınca yazmayı planlıyorum.
Ama kısaca güzellikleri harika lastikler, harika frenleme, harika sessizlik, harika güç. Kadran ışıklandırması çok güzel çok rahat okunuyor dylan gibi değil. Aydınlatma çok güzel. Önde çift park lambası. Büyük tekerler. Kötü yanları rezalet sele altı ve çirkin.
Birde benim için sıkıntı yok ama biraz daha uzun boylular veya büyük ayaklılar için ayak basma yeri dar kalabilir. Bu arada benim ayaklarım 43-44 numara dylandaki kadar rahat oturabiliyorum. Ama çirkinliğinin getirmiş olduğu bir avantaj var. Kimse böyle bir tipten böyle bir gidiş beklemiyor. O yüzden şaşırtıcı bir motor.
Diğer keşke dediğim yanı da öndeki küçük gözde kilit yok. İçinde 12 volt soket var ama bölmenin kapağı kilitsiz. Yani içeri telefonu şarja koyup bıraksan kapağı kitleyemiyorsun. Biraz daha kullandıkça daha detaylı yazacağım. Hatta şimdi çanta ve cam araştırmasındayım. Yavaş yavaş dylanda olduğu gibi civatasına kadar öğrenicez.