Yaptığımız camın fotolarını ekliyorum.. Yaparken fotograflamak isterdim esasen ama makine yanımda yoktu. Hem görüntü hemde işlevsel olarak güzel oldu.. :cat:
ARKADAŞLAR MERHABA,
BENDE 2006 MODEL BİR DYLAN 150 ALDIM KIRMIZI VE MOTORUMDA BİRAZ YARDIMA İHTİYAÇ VAR
MOTORUMUN ÖN SOL PARÇAYI TUTAN İÇTEKİ TIRNAKLAR KIRIK PARÇAYI EĞİŞTİRMEDEN KENDİM BU İŞİN ÜSTESİNDEN GELEBİLİRMİYİM??? BİR DE SELENIN ALT TARAFINDAKİ İKİ YAN PARÇAYI CARBON KAPLAMA YAPMAK İSTİYORUM RUHSATA İŞLETMEK GEREKİR Mİ Bİ BİLGİNİZ VARMI?
BU ARADA İYİ Kİ BU MOTORU ALMIŞIM EGERKİ TAVSİYELERİ DİNLEMEYİP DYLAN 150 ALMASAYDIM GİDİP DAHA UCUZ OLSUN DİYE MONDİAL , KANUNİ FALAN ALICAKTIM
EGER SORULARIM HAKKINDA CEVAP VERME ZAHMETİNDE BULUNAN ARKADAŞLAR OLURSA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Selam arkadaşlar, bende honda daylan almak istiyorum. Ama daylan 150 nin şuanda üretilmemesi bu model için bi handikapmı acaba. Üretimden kalktığı için yedek parça sıkıntısı v.b sorunlar yaşarmıyım. Bu mode Hala revaçtamı. şu anda alınırmı. yorum ve yardımlarınızı bekliyorum. Çok teşekkürler.
cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Benzin konusda bi depoyla 250 km yapması benim için yeterli, çünkü genelde evle iş arası kullanıyorum. Bu motor bir depoyla 250 km yi görür dimi ?
kullanıma göre değişir, eğer agresif bir tarzda sürüyorsan 100km'de 3.5 litre yakarsın burdan hesaplayabilirsin (dylanın deposu 9lt), sakin kullanımda ise benim dylanın yakıt tüketimi 100km'de 3litreye kadar düşüyor. Forumlarda okuduğuma göre 100km/2.8lt görenlerde var.
Tamam bu değerlerde bana yeter. evle iş ararası 5 km benim zaten. Anlaşıldı sanırım bu sene sonuna doğru kasım veya aralık gibi bi daylan da be alıcam.