Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

İyi akşamlar Dylancı arkadaşlar...

Daha önce 4000 km. kullanıp sattığım, Dylanımdan kalan

1 adet 35 lt. Gümüş Gri Kappa marka arka çanta
1 adet Çantaya monteli artçı yaslanması için sisi bar, (orijinal)
1 adet orijinal çanta taşıma aparatı mevcuttur.

Hepsini Honda yetkili bayiinden almıştım. Yenilerinden farkları yoktur çizik bulunmaz. Şimdi Silverving 400 kullandığım için, uygun fiyata vereceğim. Düşünen arkadaşlara yardımcı olurum. Buraya yazabilirler, gerekirse telefon numaramı veririm görüşürüz. Hepinize keyifli sürüşler dilerim...

lastikleri değiştirmek istiyorum metzeler fellfree 295 michelin pilot sport 290 tl hangisini taksam kararsız kaldım aklım michelin diyor lastikçi metzeler sizce hangisini taktırsam

İyi akşamlar Dylancı arkadaşlar...

Daha önce 4000 km. kullanıp sattığım, Dylanımdan kalan

1 adet 35 lt. Gümüş Gri Kappa marka arka çanta
1 adet Çantaya monteli artçı yaslanması için sisi bar, (orijinal)
1 adet orijinal çanta taşıma aparatı mevcuttur.

Hepsini Honda yetkili bayiinden almıştım. Yenilerinden farkları yoktur çizik bulunmaz. Şimdi Silverving 400 kullandığım için, uygun fiyata vereceğim. Düşünen arkadaşlara yardımcı olurum. Buraya yazabilirler, gerekirse telefon numaramı veririm görüşürüz. Hepinize keyifli sürüşler dilerim...

Serkancım, daha nice 35.000 lere kazasız belasız inşallah, yalpa derken kızımın sağlık sorunları oldu bir kaç ay süren onlardan bahsetmiştim. Ama şimdilerde iyiyiz çok şükür. Gezi sitesine gelince; Servetin dükkanına uğradığımda, yani 6 ay kadar önceydi, siteye giremediğimi söyledim. Abi hallederiz dedi haklı olarak ama unuttu herhalde ben artık giremiyorum düzeltirseniz olacak inşallah. Öpüldünüz güzel kardeşim, belki yeri değil ama yukarıda yazdığım üç parçayı arkadaşlar faydalansın diye satacağım, benim motoru verirken almıştım üzerinden ön camı sökmedim, gitti motorla bunlar dükkanda duruyor satalım diyorum yazık durmasınlar. Sen biliyorsun ne kadar temiz olduklarını kal sağlıcakla.....

CBA

bende michelin pilot sport var kuru zeminde süper desem yeridir ama ıslakta pek iyi değil. 4 mevsim düşünüyorsan michelin gold standar alabilirsin, marka lastiklerin hepsi aşağı yukarı aynı bence. Kafanıza göre alabilirsiniz marka olduğu sürece.

bence de metzeler,çünku mıchelın yumuşak lastık.metzelerın bıranşı sadece motor üzerine

ben pirelli gts23-24 kullanıyorum 20bin km oldu hem uzun ömürlü hemde kuruda ıslakta aynı fark yok..tek sorun geç ısınıyo ısındıktan sonra sakız:)

kardeş ikiside iyi lastik ama benimde kafama metzeler yattı çünkü branşı sadece motosiklet....

Ben bi şeye dikkat ettim. Hondanın orjinal lastiklerini 30000 km gibi kullandım arka lastiğim hiç patlamadı.. sonra michelin pilot sport taktık.. şu anda 56000 km oldu yanlışım yoksa 4-5 kere patladı 26000 km de bu kadar patlaması lastiğin yumşak hamurlu olmasındanmı yoksa tesadüfmü anlamadım..

CBA

Ben bi şeye dikkat ettim. Hondanın orjinal lastiklerini 30000 km gibi kullandım arka lastiğim hiç patlamadı.. sonra michelin pilot sport taktık.. şu anda 56000 km oldu yanlışım yoksa 4-5 kere patladı 26000 km de bu kadar patlaması lastiğin yumşak hamurlu olmasındanmı yoksa tesadüfmü anlamadım..

Yumuşak hamurlu olmasından dolayı abi. Beni bi kaç kişi uyarmıştı pilot sport takarken. Bu arada pilot sportla 26000 km yapmış olman şaşırtıcı, nasıl dayandı o kadar hayret.

Şu anda sonlarına geldi gibi lastikler. Aslında pekte düzgünde kullanmıyorum motoru viraj yanlama kaydırma çok yapıyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:40 ----------

orj lastiklerinden taksam diyorum tekrardan bilmem nası olur.. varmı satılıyomu aceba sanırım IRC marka..

abi benim motorda pirelli gts serisi var uzun ömürlü olsun dersen bunlar baya uzun ömürlü gibi 20bin oldu benimde aynı lastikle dış görünüş hala aynı gibi millet yeni mi diye soruyo..hemde irc ile ıslakta kayma riskinide almamış olursun..gtslerin tek sorunu geç ısınıyo olması yola çıktıktan sonra ilk 3-5km fazla atraksiyonu sevmiyo kendileri..:) ama ısındıktan sonra sakız diyebilirim özellikle ilk 10bin km çok iyi..şuan 20bindeyim..kuruda tutuş azaldı ama ilginçtir ıslakta hala ilk günkü gibi 15gün evvel buzda sürdüm düşün artık o seviyede..genede sen bilirsin..

abi pişman olmazsın inşallah dylanı sattığına..büyük bir enduro şehir içinde dylanın yakıtını ve kıvraklığını vermeyecektir diye düşünüyorum..

Lastik alırken üretim tarihine bakmak gerek lastiğin kullanım ömrü 2-3 yıldır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar