Arkadaşlar pazar günü motorumun ayak koyduğum yerinde bir sorun oluştu.. önceleri bunu ayakkabımın arasına sıkışmış bi taş parçasından dolayı hissettiğimi sanarken durup baktığımda farkettim ki ayak koyduğum plastik içine göçüyor. Darbe yok, çarpma yok, sadece ayak ile sürekli basmaktan belki biraz basınç uygulandı ve bir yerleri kırıldı..
Daha servise götüremedim bu akşam götüreceğim. Garanti kapsamında yapılacağını umuyorum. Sonuçta bunun yanlış kullanım ile kırıldığını sanmıyorum.
Servisime gösterdikten sonraki gelişmeleri size aktaracağım. Sonuçta dikkat edin burası kırılıyor.
out' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar.. Nasip olursa bizde dylan almaya niyetliyiz. Yanlız 2 kişi bineceğiz. (eşim ve ben 170 kg kadar geliyoruz.)
2 kişi kullanımda yakıt tüketimi, çekişi vs. nasıldır.? koltuğuna 2 kişi rahat oturabiliyor mu? bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler..
Biz sürekli 2 kişi kullanıyoruz. Yakıt tüketimi 90'ın üzerine fazla çıkmazsanız 9lt. benzin ile 240 km. civarı yol yapıyor. Ancak basarsanız çok yakıyor.. o zaman 185-190 km de benzin bitebiliyor. Ancak çekişi kesinlikle mükemmel. koltuk ise maxi scooter gibi olmasa da rahat. Ancak uzun yolculuklarda bi taraflarınız ağrıyabilir. fakat yolda çok rahat olduğunu söylemeliyim.. her türlü yola ve km. ye çok rahat girip çıkabilir. Yolda çok sağlamdır.
************ 16 Temmuz Salı ********************
Akşam servisime uğradım sorunu aktardım aldığım cevap hem komik hem de içler acısıydı..
-"Ayağını basıp kırmışsın yapacak bir sey yok, kırılmış kırık garantiye girmez"
- Peki ne yapacaktım buraya ayağımı koymamalı mıydım? nereye koyacağım peki?
-"darbe almıştır bakın burdan darbe almış" (bahsedilen yer aylar evvel olan ufak bir sürtme izi eğer ondan kırıldıysa yandık!
- "Resimlerini çekip Honda'ya yazalım ama yapacak birşey yok bu garantiye girmez böyle kullan bunu"
Yok abicim ben bu kadar parayı bunun için vermedim. Derhal Honda merkezi aradım sorunu aktardım. Sorunla ilgi fotoları yolladım. Beni yarın konuyla ilgili kişilerin arayacaklarını söylediler.. Umarım sattıkları malın arkasında dururlar. Bu saatten itibaren bu konudaki mücadelem başlamıştır.
http://www.imagesturkey.com/dylan/
gelişmeleri aktaracağım..
************* 17 Temmuz Çarşamba ***********
Sağolsunlar Honda'dan az evvel beni aradılar. Mesajımı almışlar ama sorun ile ilgili resimleri görememişler (sistemleri izin vermiyormuş görmelerine

).. e-posta adreslerine mail atmamı rica ettiler benden yolladım. Bakalım şimdi ne olacak..