güzeldi gezi, benim çok hoşuma gitti ufak tefek şeyler haricinde!
kahvaltıda kaymak yoktu![]()
bi daha kaymakta buluruz sana
ancak uzun yol seyahatinde on cam şart bence size
güzeldi gezi, benim çok hoşuma gitti ufak tefek şeyler haricinde!
kahvaltıda kaymak yoktu![]()
merhaba arkadaşlar,
çok kısa süre önce activamdan vazgeçerek, bir dylan aldım. Tabiiki iki motor arasında inanılmaz fark var. Bazı sorularım olacak yanıtlarsanız sevinirim.
1. kafa grenajının altından sanki amortisör vuruntusu gibi bir ses geliyor. Normal midir? Zannedersem kafa grenajı altındaki cam takma yerlerini sabitlemek gerekiyormuş. bu yapılınca vuruntu gibi ses kesiliyor mu?
2. rodaj km'si ve koşulları nelerdir?
3. çanta demiri nereden bulabilirim ve ne kadardır fiyatı?
haberlerinizi bekliyorum...
Ne yorgunlukmuş bee... haftasonu geldi kimseden çıt çıkmıyor hala..
Millet uyanın silkenin haydii! Haftasonu geldi yine birileri bir yerlere kaçamak yapacak, bunu biliyoruz. Ama bizim gibigizli saklı kaçmayalım lütfen.
Söyleyin bu hafta nereye kaçıyorsunuz?
Biz mi? biz bu hafta biryere kaçamıyoruz sanırım, ama yakın İstanbul'un hala keşfedilmemiş gizli cennet köşeleri olabilir. Belki özgür ruhumuz bizi oraya götürür ve Pazar akşamı da ballandıra ballandıra yazarız.. Kimbilir..
seethru
Aramıza hoşgeldin. Çanta demiri orjinal givi aparatı olarak satılıyor ve 45 euro civarında. Bazı arkadaşlar da bunun yan sanayi olanını bulmuşlar sanırım o da 50 ytl imiş.. Çanta olarak biraz pahalı da olsa Givi den şaşmamanı öneririm. Çnta ve demirinin Kızıltoprak Yamaha Samura Motor'dan bulabilirsin. Cam olayını protesto anlatmış zaten ama camın aparatı tek basına yine bir işe yaramıyor o araya lastik conta takman şart. Feneryolunda oturuyormuşsun sanırım. Bende Göztepe'deyim. Akşam ararsan bende fazla miktarda var, sana verebilirim. Telefonum: 0533 542 5351