İzel haklı çıktın. Karbüratör hortumlarını kısalttılar oldu. Geçen sefer gittiğimde de demiştim bir arkadaşa formlarda yazdı diye ama onlar 800 YTL'lik karbüratörü değiştirmeyi yeğlediler ve söylediklerimi ciddiye almadılar; oranın "cool" teknik adamı yeniköy'ün parası bol sübyanlarının bilmem kaç cc motorları ile uğraştığı için bizim gariban dylan'ı hor gördü biraz, ama son gittiğimde dedim onlara ben söylemiştim diye. Neyse şimdilik problem gözükmüyor ve boşuna karbüratör değiştirdiler gibi geliyor. İzel para istemesen de sana borçlandım, bir ortak gezide karşılaşırsak, kahve, çay, yemek, seç bi tanesini bendensin.
Bu arada susturu konusu konuşuluyor, dylan güçlü olsa da üstündeki susturucu ile tır tır skutır sesi çıkarıyor hakikaten. Bizim oralarda tanıdık bir egzoscu değiştirelim diye önerdiydi de istemediydim. Dün o çocuk Asya Motor'un Foresight klonu bir motoruna (2005 model, 1000 ytl'ye almış) bir susturucu taktı, çıkardığı sese inanamadım. En kısa zamanda böyle bir modifikasyona gitmeyi düşünüyorum. Motora elletmiyim de sorun çıkarmasın diyodum ama bu hali ile de sorun çıkartıyo nası olsa bari bir karzmatik ses yaptıralım.
sevgiler...