Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
erhan coşkun küçükyalıdan aldı onları sen neye kullanacaksın burgmanammı
taklitçimi dedin sen bana coşkun kardeşim bunu yazdım bir kenara geçen gün sahilde motorunu eline verdimdiye değilmi böyle konuşuyosun benimle tamam ilk zamanlar beni geçiyodun bileğini bükemiyoduk susuyoduk ama sana hiç sataşmadım niye yediremiyosun seni arkadan başlayıp geçmemi:queen:

Abi ne diyosun sen hehehehehehe :queen: coşkun abi ne iş neler yazıyo yukarıda arkadan gelmeler geçmeler filan camlı cantalı her türlü yani hiç yakıstıramadım sana ya :p neyse ben intikamını alırım acı bi şekilde sen merak etme hehehehe :cat:

wes

Servet, abi burgmana olurmu yaa,kaska birkaç olay yapacam stickerla

nerden almış tam olarak

limp65 benimkiler 10 YTL

Sağol yusuf stickerlar güzel oldu ama tekerin üstündeki çamurluk pek tutmadı bakalım çift taraflı bant aldım onları onunla yapıştırıcam tekrardan çift taraflı bantın tutma gücü folyodan kat kat fazla. Yapalım senin runnerada bi görüntü. ;) lastikler bitti bitiyo yanlız baya güzel yanlıyo. Eski lastik bu yönden güzel oluyo sahilden caddeye çıkan her dönüşte yan yan. :) ama bigün S'te yalan olcaz ya hayırlısı.

Kadir sen kaç km desin lastikler bitiyor? ben 25.bin deyim benimkiler bitik mi anlamıyorum ama bende kelek durumdayım :)

Malum sınavlardan dolayı uğrayamadık herzamanki gibi coşmuş forum oku oku bitmedi. Öncelikle Caracas abicim saolasın stickerlar için en kısa zamanda görüşüp almalıyım onları senden. Espri olayına gelince, özel bir çaba yok güzel ortam, güzel motorlar, güzel insanlar dolayısıyla güzel espriler kendiliğinden geliyor:)

Geçelim bir sonraki konuya haftada 1 2 gere girince normal olarak toptan yazmam lazım. coşkun abi karbon kaplaman büyük ilgi görmüş gibi görünüyor. Böyle bir fikri sana kimin verdiğinede değinirsen çok mesut bahtiyar olurum:) Telif ücreti istemez bendensin:mrgreen: -Copyright (Daire içinde R)- :queen::queen:

limp65 benimkiler 10 YTL

Sağol yusuf stickerlar güzel oldu ama tekerin üstündeki çamurluk pek tutmadı bakalım çift taraflı bant aldım onları onunla yapıştırıcam tekrardan çift taraflı bantın tutma gücü folyodan kat kat fazla. Yapalım senin runnerada bi görüntü. ;) lastikler bitti bitiyo yanlız baya güzel yanlıyo. Eski lastik bu yönden güzel oluyo sahilden caddeye çıkan her dönüşte yan yan. :) ama bigün S'te yalan olcaz ya hayırlısı.

dikkate alıp cevap verdiğin için teşekkür ederim.

serkancım benim hep düşündüğüm birşeydi ama sen dile getirdin ben araştırma,geliştirme ve uygulama görevini üslendim:)aşk olsun yani istedinde yapmadıkmı senin motora neyi esirgedik senden:cherry:
erhan kadıköyde çilek sokakta oto parçaları satan dükkanlarda var.1mt 10ytl aldım(50cm eninde)kaliteli alman malı bir bant,uygularken kıvrımlı yerler çok zorluyor,sıcak hava üfleyen bir alet bulman lazım şekil vermen için(ısıya dayanıklı ayrca)yapıştırırken zemini biraz ıslatmanda yarar var baloncuk bırakmamak için.siyaha ve gri motorlara çok yakışıyor:cat:

Son düzenleme:
Limp bu arada senin sınavda yaklaşıyor. Olurda sınav gününe kadar yazamazsam şimdiden sana başarılar diliyorum. İyi bilirim o eziyeti, heyecanı. Ben daha taze össden yırtanlardanım.:) Gezilere katılmamak için gösterdiğin yoğun iradenin karşılığını alacaksın merak etme :) Ayrıca bol şans onada çok ihtiyacın olacak. ...

Limp bu arada senin sınavda yaklaşıyor. Olurda sınav gününe kadar yazamazsam şimdiden sana başarılar diliyorum. İyi bilirim o eziyeti, heyecanı. Ben daha taze össden yırtanlardanım.:) Gezilere katılmamak için gösterdiğin yoğun iradenin karşılığını alacaksın merak etme :) Ayrıca bol şans onada çok ihtiyacın olacak. ...

abi çok sağol da benim sınav 1 sene sonra:) sınava bu sene giriyorum da demedim ama nerden çıktı bu bilmiyorum:mrgreen: y,nede çok teşekkür ederim:cat: gezilere katılamamın nedeni hem dersane hem de evdeki dişi varlık yani sevgili annem:cherry:

Arkadaşlar takip edenler bilir son günlerde bir yol kamerasına birde yeni yaptığımız siteye takmış durumdayım. Dün yol kamerası için güvenlik kameralarında kullanılan piyasadaki en dandik ve ucuz kamerayı aldım. Amacım durumu test etmekti eğer iyi sonuç alırsam sonra daha kaliteli birşey alırım dedim kendi kendime.. neyse bu günde uygulama fırsatım oldu.

kamera.jpg

Üzerimde çok fazla kablo ve ağırlık olmasına rağmen yolda aldığım görüntülerden hiç ummadığım kadar iyi sonuç aldım. Pil için yetersiz kalır vs demişlerdi. 1 saatten fazla kameraya takılı hala gayet iyi durumda. Elbette profesyonel çözümler kadar kullanışlı değil anca internette 300 ytl civarında satılan kameradan çok daha iyi görüntü elde ettiğimi söyleyebilirim.

Maliyetine gelince, eğer elinizde TV den kayıt yapma özelliği bulunan bir handycam varsa ya da piyasada satılan mp4 çalarlar var (tahtakale piyasasında kapasitesine göre 80 ytl ile 150 ytl arasında) bunlardan bir tane edinirseniz kayıt cihazının ağırlığını ve kabloları hissetmezsiniz. Benim aldığım bu minik kameranın fiyatı 30 YTL. birde 9 V. 200 mAh. Şarjlı pil aldım 13 YTL.

Eğer elinizde bir kayıt cihazı yoksa bu çözümü hiç düşünmeyin zaten. Sizi şu ürünü tavsiye edeceğim.
http://urun.gittigidiyor.com/ATC2K-ATC2000-Waterproof-KABLOSUZ-KAFA-KAMERASI_W0QQidZZ4874766
4874766_tn9_0.jpg

Ohoooo. İlahi limp bende zaten bu pazar gireceğin için demedim:queen:. Hani dün 370 gün kalmışsa yarın 369 gün kalacak yaklaşıyor yani anlamında söylemiştim:) Çok kıvırdım biliyorum ama ne bilelim yahu sende dershanem var gelemem felan diyince bende bu sene giriyorsun sandım. Neyse olurda seneye dileyemezsem sen bu dileğimi seneye kullanırsın:) . Sen işi bukadar sıkı tutuyorsan derece yaparsın bendende söylemesi.

Ohoooo. İlahi limp bende zaten bu pazar gireceğin için demedim:queen:. Hani dün 370 gün kalmışsa yarın 369 gün kalacak yaklaşıyor yani anlamında söylemiştim:) Çok kıvırdım biliyorum ama ne bilelim yahu sende dershanem var gelemem felan diyince bende bu sene giriyorsun sandım. Neyse olurda seneye dileyemezsem sen bu dileğimi seneye kullanırsın:) . Sen işi bukadar sıkı tutuyorsan derece yaparsın bendende söylemesi.

:cherry: yok be abi ne derecesi zaten fen matematik okuyoruz bi de avusturya lisesi olunca herşey almanca biliyosun hocalar dahil:) o yüzden türkçeyi unuttuk burda, 2 sene dersanenin 1 senesi türkçeyi öğrenip anlama:p

erdoğan abi kamerayı nerden aldın??? ben geçen gün mp4 çalarla kayıt denedim vasatın altında bi kamerayla onla bile fena olmadı.

erdoğan abi kamera çok güzel olmuş, görüntü kalitesi nasıl? titreşimlelden etkileniyormu? çektiğin videolardan eklersen kaliteyi görmemiz açısından iyiolur.

Evet Arkadaşlar Merhaba.. Ben sonunda Motorumu aldım :)
Uzun bi süredir sizleri meşgul ettiydim Dylanmı - Kymco-xciting250'mi diye sonunda aldım.Bugün yani dün.. Motorum 2500 km.de çok temiz 2.el fiyatıda 5500'e aldım nasıl..? Kymco aldık diyee buraya yine yazarım dimii.. ?
Saygılar
Zonguldak Ereğli Şükrü Saygılar..

Kamerayı Kadıköy Yazıcıoğlunda bir dükkandan aldım. Bu kameralar ucuz kamera olarak geçtiği için 20-30 Ytl.ye pek çok yerde bulmak mümkün... Kask üzerinde olduğu için titresimden etkilenmiyor. Bu açıdan çok iyi. Görüntü kalitesi de gün ışında bende oldukça kaliteli. Daha fazlasını beklemiyordum zaten. Aslında mp4 lere kayıt ettirmek en mantıklısı. İnanılmaz aletler, minicik, hafif ve 4 gb felan hafızaları var. Tek sorun pillerinin uzun süre çalışmaya yetersiz olması :)

MavimantalitE yeni motosikletin hayırlı olsun. Güle güle keyifle kullan. Harbiden bütün siteyi iyi meşgul ettin hangisini alcam diye :)

Abi napayım ya karar vermek zordu çok..

Kamerayı Kadıköy Yazıcıoğlunda bir dükkandan aldım. Bu kameralar ucuz kamera olarak geçtiği için 20-30 Ytl.ye pek çok yerde bulmak mümkün... Kask üzerinde olduğu için titresimden etkilenmiyor. Bu açıdan çok iyi. Görüntü kalitesi de gün ışında bende oldukça kaliteli. Daha fazlasını beklemiyordum zaten. Aslında mp4 lere kayıt ettirmek en mantıklısı. İnanılmaz aletler, minicik, hafif ve 4 gb felan hafızaları var. Tek sorun pillerinin uzun süre çalışmaya yetersiz olması :)

MavimantalitE yeni motosikletin hayırlı olsun. Güle güle keyifle kullan. Harbiden bütün siteyi iyi meşgul ettin hangisini alcam diye :)

Abi napayım ya karar vermek zordu çok.. Hakketten de meşgul ettik baya bi kusura bakmayın :)
Ama halen DYLAN'MI alsaydım mıı acaba diye düşünmüyoo değilim.. Çünki Kymco Xciting 250 baya bi heybetli motor 195 kilo falan abii.. Virajlarda falan yatmadan dönmüyo namussuz :)

Saygılar.
Zonguldak-Ereğli-Şükrü

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar