sükrü baba uzuldum yaaa neyse kısmet hondayaymıs ın kazasız belasız bınersın kardes.herseyde vardır bı hayır
Benim motosikleti alırken 1 hafta bekledim, o geceler kesinlikle geçmiyor. Madem şehir içi işlerini halledeceksin ve sonrası için başka planların var o zaman eğer bulabiliyorsan 2. el temiz bir dylan al. Yok temiz olsun parlasın para sorun değil dersen sıfır almak da iyi tabii. Bu noktada karar senin tamamen şans işi. Belki oralarda 2. el dylan bulamayabilirsin ama bulursan da kaçırma derim. Emin ol seni asla yarı yolda bırakmaz.Not : Sizi siz olun asla alacağınız bi malı arkadaşınıza pazarlık yaptırmayın.. Zira kendisine alabilir.. Hele hele 25 senelik arkadaşınıza mıı ASLA..
Saygılar sunuyorum herkese gecenin bu saatinde işe geldim.Sabah olurmuu sizcee..

Tüm bunlar saat kaç civarı oluyor? Bende bugün Tekirdağ dönüşü (saat 14-15 civarı) bi sahil yapsam mı dedim, evde yaymak ağır bastı.
Benim motosikleti alırken 1 hafta bekledim, o geceler kesinlikle geçmiyor. Madem şehir içi işlerini halledeceksin ve sonrası için başka planların var o zaman eğer bulabiliyorsan 2. el temiz bir dylan al. Yok temiz olsun parlasın para sorun değil dersen sıfır almak da iyi tabii. Bu noktada karar senin tamamen şans işi. Belki oralarda 2. el dylan bulamayabilirsin ama bulursan da kaçırma derim. Emin ol seni asla yarı yolda bırakmaz.
Geçenlerde bahsediyordum ya arkadaşlar yolda 120 üzerinde giderken yalpalıyor diye sanırım rüzgardandı ama yine de yolda özelikle yol cizgileri ve birleşme çizgilerinden geçerken biraz sallanıyorum. Sanırım lastiklerle ilgili ciddi bir sorun yaşıyor olabilirim. Bu lastiklerin kaç km de değiştiğini bilemiyorum. Açıp kitapçığına bakmaya da üşendim açıkçası. Ancak artık yolda hızlandığımda kendimi güvende hissetmiyorum. Motor bana böyle bir duygu yaşatmaya başladı. Eminim herhangi biriniz binse, "ne var bu motorda? hiç bişi yok canavar gibi" diyebilir emin olamıyorum bu durumdan.
Serkan enişteni yolda huzursuz etmemişsindir umarım.. fazla hızlı gitmedin değil mi? yolda seni yakalayabildi mi?
Benim motosikleti alırken 1 hafta bekledim, o geceler kesinlikle geçmiyor. Madem şehir içi işlerini halledeceksin ve sonrası için başka planların var o zaman eğer bulabiliyorsan 2. el temiz bir dylan al. Yok temiz olsun parlasın para sorun değil dersen sıfır almak da iyi tabii. Bu noktada karar senin tamamen şans işi. Belki oralarda 2. el dylan bulamayabilirsin ama bulursan da kaçırma derim. Emin ol seni asla yarı yolda bırakmaz.
Geçenlerde bahsediyordum ya arkadaşlar yolda 120 üzerinde giderken yalpalıyor diye sanırım rüzgardandı ama yine de yolda özelikle yol cizgileri ve birleşme çizgilerinden geçerken biraz sallanıyorum. Sanırım lastiklerle ilgili ciddi bir sorun yaşıyor olabilirim. Bu lastiklerin kaç km de değiştiğini bilemiyorum. Açıp kitapçığına bakmaya da üşendim açıkçası. Ancak artık yolda hızlandığımda kendimi güvende hissetmiyorum. Motor bana böyle bir duygu yaşatmaya başladı. Eminim herhangi biriniz binse, "ne var bu motorda? hiç bişi yok canavar gibi" diyebilir emin olamıyorum bu durumdan.
Serkan enişteni yolda huzursuz etmemişsindir umarım.. fazla hızlı gitmedin değil mi? yolda seni yakalayabildi mi?
Bende Mavi Dylan var alt grenaja ve çamurluğa jantlardaki fosfor renginde damalar yaptım.
Şu kısımları.
![]()
MavimantalitE Senin ölçülerine yakın bi arkadaşım var ve 1 seneden fazladır kullanıyo dylan.
ödediğim bakım ücretleri.
1000 bakımı = 10.00 YTL
4000 bakımı = 43.50 YTL
8000 bakımı = 94.00 YTL
12000 bakımı = 70.00 YTL
16000 bakımı = 153.00 YTL
Rodaj ise ilk 1000 km makinayı zorlamadan kullan yeter.1000 oldumu bi yağı değiştir sonra allah ne verdiyse devam.