honda repsol beat modifiyeli (tesisatlı);)))

:mrgreen:selenin altında hoperlör sistemi:mrgreen:

Yav insan acaip olur yaavv:p Zati yüksek süratlerdeki titreşim bile uyuşturuyor Tuutayı:queen:

slm arkadaşlar bendede rs 151 var bende modifiye işine girdim şaun boya aşamasındayım bittiğinde resimleri buraya koyucam inşallah beğenirsiniz saygılarımla mrsago :rendeer:

Bide turuncu yere repsol yazısı çekse tam honda beat repsol olur.Arka stoplarda çok güzel olmuş siyah

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beat güzel motor ama tek eksisi tampana olması

Güzel olmuş eline sağlık..Beat e ilk defa turuncunun gittiğini gördüm güzel olmuş fakat ön tarafını neden mavi bıraktığını anlayamadım :S ASlında önüde turuncu yapsan daha güzel olur diye düşünüyorum..Ses sistemi beat için yeterli şekilde olmuş..Zaten daha fazla bişey yapamazsın,birde eksoz takabilirsin ama :)

Yaksımısta cok masraf yapmana gerek yoqtu bu 1

2cısıde ses sıstemı ne be kanka bıras gorgusuzluk gıbı olmus kulagına tak voltmane dınle ıste:)

Nese guzel olmus lutfen kızmayın renkler 10 numra olmus ama....

ulem 2006 dan 2007 ordan da 2008 bu topic ölmez 2020 de de sağol güzel olmuş yorumları olursa şaşırmayın:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Pembe olsa daha makbule geçerdi :cherry: :mrgreen:

tubiş sende fena taktın pembeye abi yapma yaa herşey pembe olursa nolcak halimiz hayat zaten toz pembe ama sana katılmıyor değilim honda beat pembe çok yakışıyor helalin var..
...........
...........
..........
bu sözüm beatı kötüleyenlere abi emeğe saygı diye bişey var ayrıca antalyalıya ayna hayatta taktıramazsın bendede hussar var bende ayna takmıyom noldu repsol beat iyi olmuş başarılarının dewamını dilerim antalyadaysan motoru yakından görmek isterim antalya beat cenneti olmuş kimsenin haberi yok ayrıca grenaj modifiyesi en çok beat ayakışıyor kim ne derse desin repsol özelden msn adresini yolla kardeşim kazasız sürüşler..
............
buda benim hussar hadi bunada yorum yapın..
........................
....................

yaa arkdasım bence motoru cok gusel ypmıssın fıkrıne we dusuncelerıne saglık bence arkdasa ıgrenc olmus molmus demeyın onu yapmak ıcın bıle capa harcamıstır emege saydı dıye bır sey wardır forumlarda onun ıcın dusuncelerınız sızde saklı kalsın tabı kıde kotu dusuncelerınız arkdasım bence gusel tesısatlı beat ant ılk gordum gusel calısma baq buda benım motordan tesısat

ellerıne saglık hıc kımsenın dedıgıne baqq ma

vaaay onur da burdaymış senin rf bayadır gözükmüyodu hey gidi km587 kanka bi ara buluşalım..

Son düzenleme:
Beat 2006

arkadaşlar ben yeni beat kullanıcısıyım.benim motosikletin ön tekerleğinde yada direksiyonunda 40-50 km hızların da yalpalama var.nedenini bilen varsa yardıma ihtiyacım var.teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
zooooooooortttt................

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar