Ç çağhan Katılım 28 Nis 2014 Mesajlar 116 24 Tem 2014 #23 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Hocam neden pcx biliyormusun pcx yolda bırakmaz
kalidor Katılım 20 Kas 2007 Mesajlar 739 24 Tem 2014 #24 Ben motosikletçiyim diyorsan vitesli modellere yönel. Yok ben kullanıcıyım diyorsan scooter kullan. Tercih senin.
Ben motosikletçiyim diyorsan vitesli modellere yönel. Yok ben kullanıcıyım diyorsan scooter kullan. Tercih senin.
biyeybaraküs Katılım 29 Nis 2014 Mesajlar 3,048 24 Tem 2014 #25 çalışmadığımız yerden sordun hacı (pcx bayilerde bile karaborsa bildiğim kadarıyla) başlangıç için pulsar güçlü gibi
çalışmadığımız yerden sordun hacı (pcx bayilerde bile karaborsa bildiğim kadarıyla) başlangıç için pulsar güçlü gibi
HONDAANTALYA Katılım 10 Şub 2014 Mesajlar 494 24 Tem 2014 #26 biyeybaraküs' Alıntı: çalışmadığımız yerden sordun hacı (pcx bayilerde bile karaborsa bildiğim kadarıyla) başlangıç için pulsar güçlü gibi Genişletmek için tıkla ... Kim atmışsa Eyi Atmışşş :queen::thumleft:
biyeybaraküs' Alıntı: çalışmadığımız yerden sordun hacı (pcx bayilerde bile karaborsa bildiğim kadarıyla) başlangıç için pulsar güçlü gibi Genişletmek için tıkla ... Kim atmışsa Eyi Atmışşş :queen::thumleft:
tekoklava Katılım 1 Eki 2013 Mesajlar 421 24 Tem 2014 #27 OnurTr' Alıntı: PCX al ne olduğu belli en azından..ve "keyfini" sür...:bounce: Genişletmek için tıkla ... pulsarın ne oldugunu bilmiyorsun anlaşılan biraz araştır derim:king:
OnurTr' Alıntı: PCX al ne olduğu belli en azından..ve "keyfini" sür...:bounce: Genişletmek için tıkla ... pulsarın ne oldugunu bilmiyorsun anlaşılan biraz araştır derim:king:
Ç çağhan Katılım 28 Nis 2014 Mesajlar 116 24 Tem 2014 #28 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Çare pcx çözüme dayalı analetik düşünce kabiliyeti istiyosan, tost yapsın çayını karıştırsın istiyosan hiç düşünme pcx )
Çare pcx çözüme dayalı analetik düşünce kabiliyeti istiyosan, tost yapsın çayını karıştırsın istiyosan hiç düşünme pcx )
Peder Katılım 5 Eyl 2012 Mesajlar 672 24 Tem 2014 #29 Hiç motor yada trafik tecrübesi yoksa pcx al alış ama var diyorsan hiç düşünmeden pulsar derim