HONDA PCX AZ ÖNCE YERİ ÖPTÜM.

Yaklaşık 2 yıl kadar 2013 pcx kullandım .Daha sonra satarak 2015 pcx aldım az önce köşeyi dönerken sürat 10 km bile yoktur arka tekerlek kuru zeminde kaydı ve yere yapıştım.İnanamadım nasıl böyle düşülür diye pilotaj olarak bi sıkıntı yoktu biraz yukarı eğim vardı dönüşte sanırım bu tekerleklerin değişimi şart arkadaşlar çok dikkatli olun..

ABS gerek yok frenleme yapmayı bileceksin diyenleri böyle alalım, geçmiş olsun...

Motosikleti
BWS 100
Evet buda abs haklisiniz. ?
Gecmis olsun hocam.
Lastik havalarini kontrol edin sik sik.

DKN

yokuşta eğim varsa max. limitini kullanmışınızdır. asfalt kalitesi ve anlık haliyle lastiğin durumu pilotajla beraber yetersiz geldi demek ki

Olur öyle kardeş. İrc ise hemen borç harç bul hemen lastik al. Ben 2. sava mc38 leri yarın taktırıyorum. ön-arka 220tl.

Olur öylee kardeş. İrc ise hemen borç harç bul hemen lastik al. Ben 2. sava mc38 leri yarın taktırıyorum. ön-arka 220tl.

efendim ?

adam fren falan dememiş ki, abs ye vurdurdunuz lafı. 2 yıldır da kullandığınıza daha önce pcx, lastik havalarının kontrollü olduğunu varsayıyorum.

Geçmiş olsun

Ya pilotaj pilotaj deyip duruyorsunuz, duyanda Tek motorlu PİPER spor uçak zannedecek, motosiklet sürmeyi pilotluktanmı sayıyorsunuz, bisiklet kullanırkende pilotaj hatası olabilir mesela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sanırım çam polenleri bize bunu yaşatıyor, yerler inanılmaz kaygan. Daha cumartesi günü önümdeki servis aracı sert fren yapınca ben de fren yaptım ve ön teker anında kilitlendi, bırakıp tekrar sıkana kadar bi 3-4 m düz gitmişimdir o şekilde. Neyse ki fren çalışıp duruyorum da fukara sümüğü gibi yapışmadım :mrgreen: Gitti bir can daha :cherry:

Not: Lastikler michelin ve sağlam, 14 k tecrübem var, kışın selde dahi fren denedim. Taliplerimi bekliyorum ::zwink::

Yukarı dogru eğim vardı.Dönüşe geçmiştim motoru yatırmamıştım.Ç
ok ani oldu bazı şeyleri anlarsınız hissedersiniz.Bu çok garip oldu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:34 ----------

Acemi olduğumu düşünmüyorum 14 yaşında 86 yılında bilenler bilir puch maxi ile başladım 87 yılında mobylette flash daha sonra puch monza(elden 3 vitesli) ve mz 150 ile devam ettim.Kendime eski motorcu demek istemiyorum ama 13 yaşından 20 yaşına kadar motosiklet kullandım..

Az daha koyup YBR alsaydın böyle olmazdı işte :mrgreen: geçmiş olsun :cat:

ya arkadaş. adam 180 hp lik makina kullanyıor 5 yıl boyunca öyle böyle degil. daha bir kazası yok. ama gel gör ki geçenlerde durduğu yerde düştü. olur böyle şeyler. geçmiş olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olacaüı varmış olmuş

Dün aşağıda görebileceğiniz çukurdan 60km hızla geçerken motor beni fırlatma koltuğu gibi fırlattı. Gövdemin ve ayaklarımın motordan bağlantısı tamamen kesildi. Gidonu iyi tuttuğum için zor da olsa geri oturdum. ABS olmasa her köşe başında kaza yapacak insanlar böyle bi durumla karşılaştıklarında ne oluyo acaba :)
vzk4eg.jpg

2psftk1.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar