2017 Africa da o zaman bulunduğum ilde servis olmadığı için 200 km mesafeye götürüyordum. Bu çok can sıkıcıydı zira 3000 km yapamıyordum 6 ayda. Muğla'da NC yi sektirmeden götürdüm garanti korkusuyla ama pcx lerden birinde 2 ay geciktim. Tanıdık olsa da demediğini bırakmadı
. Attıkları tarihe binaen geri dönüp sorabiliyorlarmış, onlarda müşteriyi kollamak adına "şehir dışındaymış" deyip idare ediyorlarmış. Ama eğer motorda sorun varsa kabul etmiyorlar gecikince. Pcx in cvt sinin yağı beyaz çıktı açınca, yanlış yıkamışsın dediler, ecel terleri döktüm. Allahtan sadece uyarı aldık
, bende söz verdim bir daha dikkatli yıkayacagima. Bu tip "aba altından sopa göstermeler" hoş değil tabi, tehdit resmen.
Hondanın hakkını da yememek gerek öte yandan. Eşimde 2004 model bir CRV vardı, Muğlada honda servis olmadığı halde 2 kez fabrika hatası düzeltmeye Aydından geldi servis. Çok oldu satalı ama hâlâ da mesaj geliyor, şunu değiştireceğiz, bunda hata görüldü yenilenecek vs diye. Tofaş olsa mahkemelik olursun
Hondanın hakkını da yememek gerek öte yandan. Eşimde 2004 model bir CRV vardı, Muğlada honda servis olmadığı halde 2 kez fabrika hatası düzeltmeye Aydından geldi servis. Çok oldu satalı ama hâlâ da mesaj geliyor, şunu değiştireceğiz, bunda hata görüldü yenilenecek vs diye. Tofaş olsa mahkemelik olursun