Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Lastik soğukken ayarlanır ısındığı zaman içindeki basınç artar. Ama bu basıncı indirmemelisiniz. soğuyunca aynı seviyeye gelir.

Selam.. EVET ısınan hava genişler. O yüzden lastiğiniz ısınınca daha yüksek basınç gösterir..
Hatta ben denedim -- evde soğukken ölçtüm sonra ısınınca tekrar ölçtüm, arada 4 PSI fark oluyor..
Yani arka lastiğiniz 42 olsun istiyorsanız ama lastik sıcaksa, 46 hava basın. Yaklaşık olarak tam 42 ye denk gelecektir.

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Herkese selamlar..

Bana öğrettiği, bu işi Türkiye'de ilk yapan OLCAY gardaşım sen başlattın. Ben de birazcık kolaylaştirdim.

Otomatik bagaj açma için farklı bir yöntem uyguladım. Videosu linklerde.

https://youtu.be/nqjh-5NOCo0

https://youtu.be/qzwjtusMlfU

Malzemeler bagaj motoru dışında aşağı yukarı aynı video da görüp kendini de yapabilirsiniz.

Grenaj sökmeyi bilmeyen denemesin.

Herkese selamlar..

Bana öğrettiği, bu işi Türkiye'de ilk yapan OLCAY gardaşım sen başlattın. Ben de birazcık kolaylaştirdim.

Otomatik bagaj açma için farklı bir yöntem uyguladım. Videosu linklerde.

https://youtu.be/nqjh-5NOCo0

https://youtu.be/qzwjtusMlfU

Malzemeler bagaj motoru dışında aşağı yukarı aynı video da görüp kendini de yapabilirsiniz.

Grenaj sökmeyi bilmeyen denemesin.

iyiki bi yağlama sistemi icat ettin abicim ya havandan geçilmiyor :queen: zamanında sana dedim iban at taksit taksit yollayım dedim parayı..nerden bilirdim ki atp fiyatını dolara endkeslediğini...250 iken yaptırmadık 500 oldu :pale: sen gel para mühim değil dedin yalan oldu bizim montaj...:salut:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. 2014 nc750s ile aranıza katıldım. Alır almaz yağ değişimi, hava filtresi temizliği, arka balata değişimini yaptım. Dişli durumu iyi, ancak zincirin oringleri kopmaya başlamış. Onu şimdilik temizledim ve yağladım. Müsait bir zamanda değiştirmeyi planlıyorum. Baya rüzgar aldığımı düşünüyorum ve rüzgar önden değilde yandan geliyor gibi hissediyorum. Motosikletin performansını çok beğendim. Gitmiyor gibi yorumlar yapılıyordu ama torku muazzam. 4000 üstünde devir çevirirken adeta altımda bir kaplan varmış gibi hissettim. Tabiki daha güçlü motosiklet kullananların yorumu farklı olabilir. Yakıt tüketimi çok ideal. 80 km şehir dışı turumda trafik kuralları çerçevesinde kullanarak (bir kaç kez 120-130 bandı hariç) 3.2 lt ortalama tüketim gösterdi ekranda. Yakıt tüketimi çok iyi geldi bana. Titreşim neredeyse yok. Sadece sele filesi olsa daha konforlu olabilirdi yolculuğumuz. Artçı koltuğu dahi çok konforlu. İlk başlarda biraz ağır gelmişti bana ama alıştım sanırım. 2.viteste seyretmek için hızınızın minimum 20-25 olması gerekiyor. Daha alt hızlarda titreme yapıyor. Ancak 20nin altına inmedikçe şehir içinde 3.vitesi gerektirmeyecek kadar geniş bir 2.vites var. Sesi gayet güzel. Görmeden önce sesinden şüphe etmiştim ancak stok egzoz olmasına rağmen bana yeterli geldi. Beklentisi yüksek olanlar daha iyi egzozlara geçiyor. Frenleri harika diyemem ama kötü de değil. Sanırım motor ağır diye geciken durma birazcık puan kırdırtabilir. Abs hemen devrede oluyor ve kilitleme yaptırmıyor. 30 km hızda ve 60 civarında tamamen iki frene de abanarak denedim ve kaymadı(lastikleri michelin pilot road 4). Genel olarak hoşuma gittiğini içime sindiğini söyleyebilirim. Bu kadar bilginin arasında çok işe yaramayabilir ama kendi tecrübemi paylaşmak istedim. Tekeriniz düz bassın..

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
iyiki bi yağlama sistemi icat ettin abicim ya havandan geçilmiyor :queen: zamanında sana dedim iban at taksit taksit yollayım dedim parayı..nerden bilirdim ki atp fiyatını dolara endkeslediğini...250 iken yaptırmadık 500 oldu :pale: sen gel para mühim değil dedin yalan oldu bizim montaj...:salut:

senden ötürü :)

2021 de nc lerin motor hacmini büyütüp beygir gücünü artırarak kasasınıda değiştirecekleri ile ilgili bir haber gözüme ilişmişti,bundan haberi olan varmı,,neticede 9 yıldır aynı kasa ve aynı motor tipiyle satılıyor,değişim ve yenileme zamanı geldide geçti bile

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2021 de nc lerin motor hacmini büyütüp beygir gücünü artırarak kasasınıda değiştirecekleri ile ilgili bir haber gözüme ilişmişti,bundan haberi olan varmı,,neticede 9 yıldır aynı kasa ve aynı motor tipiyle satılıyor,değişim ve yenileme zamanı geldide geçti bile

2021 de 850 cc euro 5 olarak gelecek.70 hp olmasi bekleniyormus..fakat kasada cok bir degisiklik yok sanirim

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Kesin bilgi,bundan sonra mt 7 dusunsun :p

NC zayıflamadıktan sonra MT-07 Tracer rakibi olamaz. Honda'nın Yamaha'dan ucuz NC de satması pek olası görünmüyor; Yamaha aynı motoru 3 farklı motosikletinde kullanıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
NC zayıflamadıktan sonra MT-07 Tracer rakibi olamaz. Honda'nın Yamaha'dan ucuz NC de satması pek olası görünmüyor; Yamaha aynı motoru 3 farklı motosikletinde kullanıyor.

Gayet de rakibi olur.
İlla tracer kadar performansa gerek yok,yaklassin yeter.

70 beygir ha iyi olur grup sürüşlerinde NC leri beklemek zorunda kalmayız artık :D

Günaydın gençler. Güncel en iyi fiyat performans ürünü lastik hangisi S modeli için? Benimkiler çok eskimiş kayıyor c.tesi günü büyük kaza atlattım onların yüzüne

F54

2021 de 850 cc euro 5 olarak gelecek.70 hp olmasi bekleniyormus..fakat kasada cok bir degisiklik yok sanirim

eğer kasa değişir tel jant bi 850 cc gelirse 2015 i satar alırım
yoksa şu an kullanılan kasa gibi olur jantlar da çelik olursa katiyen almam

Forumdan Uzaklaştırıldı
eğer kasa değişir tel jant bi 850 cc gelirse 2015 i satar alırım
yoksa şu an kullanılan kasa gibi olur jantlar da çelik olursa katiyen almam

Nc de tel jant olmayacak, fakat ayni blok cikartacaklari yeni 850 africa da kullanilacakmis.

Günaydın gençler. Güncel en iyi fiyat performans ürünü lastik hangisi S modeli için? Benimkiler çok eskimiş kayıyor c.tesi günü büyük kaza atlattım onların yüzüne

f/p değildir belki ama bu motorun lastiği PR4'tür.
diğerleri maceradır.
özellikle yaz-kış kullanıyorsanız başka lastik almayın, takmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar