Garanti sözleşmenizde ne yazıyor? Özel bir sözleşmeye imza atmadıysanız genel şartlara tabi olursunuz, onları da ben bilmiyorum.
Benim demeye çalıştığım muhtemelen garantiye asla ihtiyaç duymayacaksınız... Kafanıza takmayın ve km'si gelmeden veya son bakım üzerinden en az bir yıl geçmeden (hangisi önce gelirse) de bakıma sokmayın, boşa sokağa para atmak olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------
Servisler bazen böyle sallıyorlar, Honda'yı arayıp bilgi alabilirsiniz veya aracınızın garanti belgelerini inceleyin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:38 ----------
Neticede tek yaptıkları şey yağ ve yağ filtresini değiştirmek, başka şeylere pek bakmıyorlar ve bunun için de sizden 500TL gibi bir para alıyorlar.
Ben sadece km'si geldiğinde yağ ve yağ filtresini serviste değiştiriyorum aracın servis kaydı görünsün diye (benden sonraki alıcıyı rahatlatmak için), kalan her şeyi ustada hallediyorum; daha bunun zamanı geldi amortisör yağını değiştirelim, fren sıvısını değiştirelim, süpap ayarlarını yapalım diyen bir yetkili Honda servisi görmedim, göreceğimi de zannetmiyorum, bunlar vakit alan işler uğraşmak işlerine gelmiyor...