Yanıt için teşekkürler Olcay Bey..
Yakın zamanda 750X DCT için fiyat alan var mı? Sahibinden'de 2018'ler 55.000'e listeleniyor gibi duruyor.
Selamlar.Otomatik zincir yağlama ile ilgili bi mail tlf vs varsa paylaşır mısınız lütfen?
Bu arada dün trexxes 45 lt top case taktırdım.Çantanın içinde 130 km yi geçmeyin yazıyo Sürat delisi değilim zaten haddime de değil ama yine de bi yorum yaparsanız sevinirim.
Tabii ki çanta aerodinamiği bozar dengesizlij yapabilir ama o kadar farkeder mi merak ettim.
Kazasız sürüşler dilerim.
Bayinin dediğine göre ay sonuna kadar Honda kampanya yapmış stokları eritme amaçlı. Bana da fiyat çok uygun geldi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:29 ----------
Alsam zarar etmem gibime geliyor.
arkadaşlar dct şanzımanın D modunda vites çok çabuk atıyor. Mesela 60 la gideken 6. vitese takıyor. Bu sürat ve bu viteste iken viraj dönmek sıkıntı oluşturur mu cünkü motor boguluyor gibi ses çıkartıyor sanki zor gidiyor gibi. düşük devir kullanımı motora zarar verir mi peki bu de ikinci sorum
Modalı telefonum 5356166558 ayrıca Facebook ta atpzinciryaglama olarak ta bakabilirsiniz
Kardeşim yukarıda yazdım ya. 2019ları 50 bine veriyorlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------
Dct ler de 55 bin ama 2019 model
Gidon yükseltme şart, yoksa hemen takın. Tur tipi ön cam da şart, bu iki aksesuar da yerli üretim var.
Sele ile alakası yok saydıklarınızın, sele popoda konforsuzluk yapar.
Kendinizi kasmış, gidona sıkı sıkı tutulmuş olabilirsiniz. 120 km hiç bir şey değil, çok daha uzun yollar yapıyor insanlar.
48 cm yeter gibi, 58 çok uzun eğer çok sağlam kalın polikarbonat değilse tavsiye etmem... Her türlü ince pleksiglas malzemeden kaçının, hem UV dayanımları az hem de çok sallanabiliyorlar.