Bir buluşma ayarlasak nasıl olur, tanışma, çay, sohbet.
https://www.facebook.com/events/2463933060360515/
Yakın bir zamanda var buluşma. Gelebilirseniz iyi olur.
Bir buluşma ayarlasak nasıl olur, tanışma, çay, sohbet.
https://www.facebook.com/events/2463933060360515/
Yakın bir zamanda var buluşma. Gelebilirseniz iyi olur.
Arkadaşlar NC 750 DCT kullanıyorum. Yokuşta park ederken motoru D modunda bıraksak kaymaması için sıkıntı olurmu ? Debriyaj balatası falan yer mi kendi kendine ? El frenine çok güvenemedim sağlamm tutmuyor çünkü .
Selamlar .Benim motor bugün yanayak üzerindeyken çalıştı.Bi kaç kere denedim hepsinde de çalıştı.Normalde çalışmaması lazım diye biliyorum.Bi arıza mı var acaba bilgisi olan var mı?
Boş vitesteyse çalışır. Vitesteyken çalışıyorsa sorun var.
Arkadaşlar ben telefon şarj için usb girişi taktırmak istiyorum. Bildiğim kadarı ile ön bagajın orada yeri. Peki taktırınca kask giriyor mu ? Ya da orası dışında başka yere de yaptırabilir miyiz ? Yağmurda sorun olmayacak bir şekilde tabi
Motorunuz garantideyse serviste taktırmazsanız garantiden çıkacağını nı söylüyolar.Motoru yeni aldığım için alırken o şekilde teslim almak istedim.
Faturada yazdığı şekilde aşağı yazıyorum:
HONDA 12V SOKET NC SET.....................480 TL
OPTI-SCREW M6 TEL BAĞLANTISI...............110 TL
0PTI-CASE AIR FLOW TELEFEON TUTUCU.........180 TL
2000MA ŞARJ SOKET..........................80 TL
İçime oturdu bu fiyatlar ama garanti yüzünden ödemek zorunda kaldım.
Nolan L kask kullanıyorum.Ama çene kısmı çıkan bi kask ve xmax den kalan bi alışkanlık hiç çeneyi takmadım.Çok rahat sığıyo.Başka yere oluyo mu bilmiyorum.
Kazasız sürüşler dilerim.
Arkadaşlar ben telefon şarj için usb girişi taktırmak istiyorum. Bildiğim kadarı ile ön bagajın orada yeri. Peki taktırınca kask giriyor mu ? Ya da orası dışında başka yere de yaptırabilir miyiz ? Yağmurda sorun olmayacak bir şekilde tabi

Teşekkürler cevaplarınız için bu arada
Olcay Hocam sizi bulmuşken sorayım
Nc'yi 2018 ikinci el aldım. Garantisi sürüyor iki sene için ama 4 senelik olması için benim birşey yapmam lazım mı ? Yoksa servise gittiğim sürece garanti 4 yıl sürüyor mu ?
Birde zincirinizi hangi aralıklarla yağlıyor ve temizliyorsunuz? Kış ve yaz için farkediyor mu ?
Motor sıfır teslim edilirken alıcı ile karşılıklı anlaşma yaparak garantiyi 4 yıla uzatıyorlardı, garanti belgesi veya kullanım kitapcığında bunlar yazılmış ve kaşelenmiş olmalı. Açıp bakın isterseniz, servise gittiğinizde öğrenirsiniz olmadı.
İlk alıcı 4 yıllık garantiyi onayladıysa devam ediyordur, araç başkasına satılınca bu hak kayboluyor mu bilmem. Açıp bakmak lazım kitapcığa.
Zinciri iki senedir yağlamıyorum :mrgreen:
Ben 10 yıl kadar önce otomatik zincir yağmala yapıp sitede yayınlamıştım, ama Ahmet Turan Peker abi çok daha güzel bir otomatik zincir yağlama sistemi geliştirdi. Adını da "ATP otomatik zincir yağlama" koydu, ondan tedarik ettim ve 2 yıldır kullanıyorum. Çok farklı marka model motora çok sayıda da uygulama yaptı, istersen bir danış.
Neredeyse sıfır yağ maliyeti ve sıfır eziyet :cat:
Değerli forumdaşlarım; yaklaşık 3 yıldır motosiklet kullanıyorum.Yaşım 50, 1.84 ve 86 kiloyum.İlk motorum Duke 390 2017 ve hala aktif olarak kullanmaktayım.7000 km dir çok severek kullandığım motosikletimden ayrılıp Nc750x almak ve bundan sonraki motosiklet hayatıma Nc ile devam etmek istiyorum.Sizce acele mi etmiş olurum. Değerli yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Selamlar.Otomatik zincir yağlama ile ilgili bi mail tlf vs varsa paylaşır mısınız lütfen?
Bu arada dün trexxes 45 lt top case taktırdım.Çantanın içinde 130 km yi geçmeyin yazıyo Sürat delisi değilim zaten haddime de değil ama yine de bi yorum yaparsanız sevinirim.
Tabii ki çanta aerodinamiği bozar dengesizlij yapabilir ama o kadar farkeder mi merak ettim.
Kazasız sürüşler dilerim.