Bende varım hafta sonu 14/07 cumartesi(akşam)16/07 pazar gün içi müsait olabiliyorum.
Aynı fikirdeyim. Lakin geri dönüş alamadık.Hafta sonunu kimse heba etmez istemez herhalde.
Merhaba arkadaşlar,
En son motul 5100 10w30 yağ koymuştum diye hatırlıyorum.
Şimdi bakınca motul 5100 10w40 az daha ucuz. Sizce bir zararı olur mu?
Ve ya hiç kasma şu yağı al fiyatıda daha uygun dediğiniz bir yağ var mıdır?
Teşekkürler
Tesekkurler arkadaslar tavsiyeler icin.
Birde fren balatasi mevzusu icin tavsiye isteyecegim.
Yaklasik 7500km once on tarafa ebc sinterli arka balata olarak da ebc organik balata takmistim. Buyuk cogunlugu tem de az fren kullanarak gecirdim.
Arka frenler iyi durumda fakat ön balata tamamen bitti. Degistirmeye bile nasil gidecegim bilmiyorum
Yine ebc mi alsam diyorum ama 7500 km benim kullanimima gore cok az geldi. Halbuki sinterli olan ön balatanin daha cok gitmesini bekliyordum.
Baska bir marka balata tavsiyesi olan var midir?
İyi akşamlar. Yeni motor almayı düşünüyorum.
VFR 800X 2013 Modelle 2015-2016 750X DCT modelleri arasında kaldım.
Üç aşağı beş yukarı fiyatlar aynı.(2013 VFR800X 33500TL- 2015 NC750X DCT 36000TL)
NC 750X sayfasında olduğum için bu motoru kullananlardan değerli yorumlar bekliyorum.
Hatta VFR 800X ide kullanıp farklarını ve tercih nedenlerini anlatabilecek arkadaşlar el üstünde tutulur.
Ayrıca birkaç forumda 2015 NC750X DCT nin virajlarda pek güvenli olmadığı, vites değiştirdiğinden tedirgin ettiğinden bahsedilmiş. Bu sorunda 2016 modelde giderildiği yazmakta.
Gerçekten belirgin farklar var mıdır?.
Yani kullanılmayacak kadar kötü müdür?
2015 DCT. Bu durumda manuel mi tercih edilmelidir.
Kullanım tecrübelerini paylaşabilecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler, iyi forumlar..
İyi akşamlar. Yeni motor almayı düşünüyorum.
VFR 800X 2013 Modelle 2015-2016 750X DCT modelleri arasında kaldım.
Honda servise gidiyorsunuz (d&b benim tercihim) uygun balatalardan takılmasını istiyorsunuz. Arkaya forza nin öne CBR 500 ün orijinal nissin balatalarini takıyorlar toplamda KDV hariç 220 TL gibi bir ücret ödeyip benim gibi kullanırsanız 25k sonra tekrar fren derdiniz oluyor