Arkadaşlar herkese selamlar... 3 gün önce 2016 model nc750x aldım. Boyutuna alışamamaktan olacakki park yaparken açık unuttuğum sol artçı basamağını ağaca taktım ve kırıldı. Servis gayet iyi bir fiyat çekti, şu an için o bütçeyi vermem zor gibi başka bi alternatifi varmıdır acaba bu işin, kopan parçayı kaynak yapmak yada çıkmasını bulabilirmiyim yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler
CBR 250 Artçı basamaklarını takabilirsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:31 ----------
Herkese selam.
Forumu okudum biraz, bilgi sahibi oldum ancak siz kullanıcılara uzun bir soru listem olacak
1- Tek silindir 250CC motordan NC serisine geçecek biri olarak; ivmelenme, 130-140lı hızlara sabitleyip motoru yormadan sürebilme gibi konularda bariz bir çağ atlama yaşayacak mıyım? NC lerde 100e kadar hızlanma çok iyi deniyor ancak uzun yolda 130-140 gibi hızlarda performansı nasıldır?
2-700S,700X,750S,750X arasında bariz üstün olan, kronik sorunu olan, şu model yerine bariz şunu tercih et diyebileceğiniz şeyler var mıdır?
3-Boyum 1.79, 750x'te ayağım yere tam basar mı?
4-Bakım sıklığı nedir (1000,6000,12000 vs?)
5-Bakım fiyatları nasıldır?
6-Yedek parça fiyatı nasıldır? örn: sağ grenaj kırıldı, değiştirmek istiyorum.
7-Muhtemelen 1 sene kullanıp satacağım. Çok zarar etmek istemiyorum. Bu durumda düşük model-yüksek km ucuz olanı mı yoksa yüksek model-düşük km pahalı olanı mı tercih etmeli?
Şimdiden teşekkürler
1-Tek silindir 250 cc lik bir R25 veya KTM 200 Duke den NC serisine geçerseniz son hızda fazla bir fark hissetmezseniz,
Çünkü bu bahsettiğimiz motosikletler son hızları 175 Km hıza kadar çıkabiliyor,NC serisi fazla devir çevirmeyen Honda Jazz ın motoruna sahiptir,
tıpkı bir araba motorunda olduğu gibi yüksek torka sahiptir,Çok rahat 0-100 Km hızlanmasını yapabilir ve motorun ömrü çok uzundur,kolay kolay hararet yapmaz,bu yüzden 200.000 km ye kadar rahat kullanabilirsiniz.
Nc Serisi motosiklet çok rahat 175 km hıza çıkarken 175 Km den sonra 195 km(Son Hızı) hıza kadar çok zor şekilde hızlandığını söylememe gerek yok,
Uzun yolda 130-160 km hızlarda motor çok rahat seyahat etmektedir.
2-Motosikletin bilinen birkaç kronik problemi haricinde sorunsuz bir motordur,(Amortisör patlaması,sele sertliği gibi..)
3-Bunlar hep acemilik soruları,Motor kullanırken ayanızın yere basması basmaması çok da problem değil bu tamamen sizin kişisel probleminiz.
4-Normal de Tr honda da bakım aralığı 6000 Km dir,Ama Yurt dışında bakım aralıkları 10.000 km dir. Bu motorda araba motoru kullanıldığı için 10.000 km de bir bakıma da götürseniz bir sorunla karşılaşmazsınız.
5-Bakım fiyatları sizin tercihinize ve becerinize bağlıdır,Eğer sıfır veya garantisi devam eden bir motor alırsanız mecburi garantiden çıkmamak için servise gitmek zorundasınız,ama garantisi bitmiş bir motor alırsanız akıllı olup orjinal parçaya muadil alırsanız(Yağ,filtre,balata,zincir dişli gibi) bakım fiyatları normal seviyede kalır.
6-Yedek parçası size bağlıdır,sağ grenaj kırıldıysa tamir ettirirsiniz.
7-Eğer 1 sene alıp kullanacaksanız sizi pek tatmin etmez,uzun soluklu kullanıma daha uygundur.Çok zarar etmezsiniz.Tercihinizi şu şekilde yapabilirsiniz,
25.000-50.000 km arasında aksesuarlı modeli düşük fiyata alıp yine 1 sene binip aldığınız fiyatın 1000-2000 düşüğüne satarsanız bindiğinize sayarsınız fazla zarar etmezsiniz.