Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

yeni motosikletim ile gecen bayram tatilinde 1630 km yol yaptık. ( 262 lira benzin ile ) üzerinde remus egsoz ve KN hava filtresi var. ortalama hızlarımız genellikle 120 130 civarındaydı. yakıt tüketimi bana biraz diğer nc lere göre fazla gibi geldi. genellikle yol bilgisarında ortalama 3.4 3.3 görünüyordu.

S.A HERKESE İYİ AKSAMLAR BENİM BURAYA ÜYELİGİM ESKİ ANCAK NC 750 X E İLK KAVUŞTUM VE COK MEMUNUM GECEN NİSAN AYINDA ALDIGIM 2016 MANUEL MOTORUM İLE SİZNLEYİM HERKSE İYİFORUMALR :)

S.A HERKESE İYİ AKSAMLAR BENİM BURAYA ÜYELİGİM ESKİ ANCAK NC 750 X E İLK KAVUŞTUM VE COK MEMUNUM GECEN NİSAN AYINDA ALDIGIM 2016 MANUEL MOTORUM İLE SİZNLEYİM HERKSE İYİFORUMALR :)

A.S. Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız cezasız kullanmanız dileklerimle.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:06 ----------

Bugün 2014 model 10500 km de beyaz bir NC 750 S alarak aranıza katıldım. Herkese selamlar.

Hayırlı olsun, kazasız belasız cezasız kullanmanız dileklerimle.

yeni motosikletim ile gecen bayram tatilinde 1630 km yol yaptık. ( 262 lira benzin ile ) üzerinde remus egsoz ve KN hava filtresi var. ortalama hızlarımız genellikle 120 130 civarındaydı. yakıt tüketimi bana biraz diğer nc lere göre fazla gibi geldi. genellikle yol bilgisarında ortalama 3.4 3.3 görünüyordu.

yakıt gayet normal o hızlar için. Daha az yakmak için ya topcase olmayacak ya da 90-100 bandında sakin sürmek gerekiyor. Ben de o civarlarda yakıyorum.

saolun tesekkurler murat bey :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:37 ----------

bu forum bölümüdışında sürekli kullandıgınız ve irtibatta oldugunuz baska bı yer var mı 750x kullanıcıları olarak ?

Tşkler arkadaşlar. Sahibinden de buldum. Lüleburgaz dan gidip aldım. Motor kazasız, darbesiz. 20.000 tl ye aldım.

Hüzün dolu bir radar hikayesi :(

Bir daha karadenize arabayla ya da motosikletle gitmem uçağa atlayıp gitsem daha hesaplı sanırım :queen:

Merhabalar 2016 Mat Gri NC750X ile araniza katildim.
Aksesuarlar ile ilgili ozellikle Lastik ile onerilerinizi beklerim, Battle Wing var uzerinde ve kisin da kullanmak istedigim icin islak performansi hakkindaki fikirlerinizi beklerim. Selamlar

Merhabalar 2016 Mat Gri NC750X ile araniza katildim.
Aksesuarlar ile ilgili ozellikle Lastik ile onerilerinizi beklerim, Battle Wing var uzerinde ve kisin da kullanmak istedigim icin islak performansi hakkindaki fikirlerinizi beklerim. Selamlar
ekrem bey motor hayırlı olsun.Murat beyden mi aldınız motoru?

Merhaba arkadaşlar.
Yeni arkadaşlara tekrar hayırlı olsun; kazasız güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah.
Havaların bu haftasonu güzel gideceği görülüyor. İstanbul için öyle en azından; 25 derece gösteriyor. Kış gelmeden günübirlik de olsa bir organizasyon mu yapsak? İstanbul içi veya yakın bir lokasyon. Yeni arkadaşlarla da tanışmış oluruz.

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Merhaba arkadaşlar.
Yeni arkadaşlara tekrar hayırlı olsun; kazasız güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah.
Havaların bu haftasonu güzel gideceği görülüyor. İstanbul için öyle en azından; 25 derece gösteriyor. Kış gelmeden günübirlik de olsa bir organizasyon mu yapsak? İstanbul içi veya yakın bir lokasyon. Yeni arkadaşlarla da tanışmış oluruz.

Pazar sabah BERCESTE kahvaltı ve sonrası orda karar verilir.Kesin söz vermeyim ama iyi hissedersem kaçırmam bunu :) (barbaros düşünsün şimdi)

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Nasilsin Ahmet abi? Cok guzel olur gelirsen, cok seviniriz vallahi.
Berceste Barbaros abinin aklinda hala, gecen seferden kalma alacagi varmis:cherry:

Ne alacağı borcu vardır onun hala geçen seneki açık nerden araştırıyorlarmış daha bulamamışlar :)yani güzel olur. oradan bolu olur bilecik ertuğrul gazi olur karasu-kandra-ağva-şile olur yada bilecik-iznik-keramet kaplıcası- olur seçenek çok

Benim kemoterapi işi bitti gerekli tepki alınamadı ve vazgeçti doktor başka yol denenecek heralde ama bir kaç ay rahatlayacam en azından nasip olursa.inşallah düzelecem pazara

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar