Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Hayırlı yolculuklar. Keşke bizde marşa basıp kaçıp gitsek istanbul kalabalığından.
O yüzden Rihanna'nın meşhur sözüyle kapatıyorum 'work work work work'

Hayırlı yolculuklar. Keşke bizde marşa basıp kaçıp gitsek istanbul kalabalığından.
O yüzden Rihanna'nın meşhur sözüyle kapatıyorum 'work work work work'

Selman şimdi forumda görünce aklıma geldin :) dün gece 1'e kadar tuzlada köfte yiyorduk arkadaşla keşke çağırsaymışım seni de :D

Selamlar, zincir gerginliği ile alakalı görüşlerinizi almak istiyorum. Kitapcıkta belirtildiği gibi 30-40 mm olacak şekilde zincir boşluğunu ayarladığımda, motorun üzerine oturunca boşluğun tamamen kaybolduğunu ve zincirin gerildiğini gördüm. Acaba motorun üzerinde biri varken mi bu boşluğu vermemiz lazım? Bir de boşluğun zincirin heryerinde aynı olmadığını farkettim (zincir yeni değişti did), bu normal midir? Teşekkürler

Arkadaşlar selam, bugün zincir temizlerken fark ettim daha henuz 1700 km yapmis ve yağmur camur görmemiş olmasina ragmen arka amortisor epey kirlenmiş. Buna toz toprak gelmeyecek sekilde bir parca yapiliyor ama bunu herkes kendi mi yapiyor yoksa satin alabilcegimiz bir yer var midir?

Arkadaşlar selam, bugün zincir temizlerken fark ettim daha henuz 1700 km yapmis ve yağmur camur görmemiş olmasina ragmen arka amortisor epey kirlenmiş. Buna toz toprak gelmeyecek sekilde bir parca yapiliyor ama bunu herkes kendi mi yapiyor yoksa satin alabilcegimiz bir yer var midir?

Bahsettiginiz arka camurluk. On camurluk uzatma ve arka camurlugun takimi steon.net'te 200tl'ye satiliyor. 10 gun sonra satista olacak. Ben de alacagim, beklemedeyim. Bunun disinda bir aksesuar var mi bilmiyorum.
Bugun veya yarin bir cay iceriz diyordum ama hava muhalefeti var:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------

Sabah yolculuk başlıyor nasip olursa. Hedef direk sivas 1 haftalık (reklam arası) keyif olur inşallah

Nasilsin abi? Varabildin mi memlekete?

gündüz ne iş görecen ? beni arayın tıplaşınca :D

:) Disardayim abi, eve donup malzemeleri alip cikarim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:32 ----------

rTmQdSQyAsn

Ordan da beltur yapilabilir. Saat 16:00-17:00 arasi iyi midir?

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:02 ----------

Beltur'dayiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar