@mehmetenis
Yeni motorunuz hayırlı olsun.Cbf1000'e göre fren performansı nasıl?
Berbat
Şaka Bir yana hızlı bir motor değil ama torklu güçlü, az yakıyor ilave bagaj da cabası,
CBF 1000 gerçekten çok güçlü bir makine idi, ben hızı seven bir insan değilim ama Çerkezköy yolunda deneme amaçlı 260KM hızı gördüm,
NC 750 x ile maksimum 195-200 arasında kaldım ne yalan söyleyeyim, ki o hızlara ulaşmamda tüm viteslerde devir kesiciye (6000 rpm) girene kadar zorlamama rağmen ancak ulaşabildim.
CBF de devir kesiciye kadar kullanmanıza gerek kalmıyordu,
Sonuç olarak ben bu makineyi almadan çok araştırdım Kawa KLE 650,Suzuki DL 650 Vstrom arasında devamlı gidip geldim ama NC 750X alarak çok güzel bir tercih yaptığımı anladım ben motorumdan oldukça memnunum.
Sonuçta Honda Markasının güvenirliği var 4 yıl garantisi mevcut her yerde parçasını bulabilirsiniz daha ne olsun.
Alacak arkadaşlara da NC750X veya Bütçelerine göre NC700X ve S modelini tavsiye ediyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:33 ----------
Aküden sislere hat çek,p araya bir röle koyman lazım, yoksa sis farlarının yükü de far hattına ekstradan binmiş olacak.
Olcay Hayırlı olsun yeni sisler on numara.
Sis Farı bağlantısını yapacağım dediğin gibi röle bağlamayı düşünüyordum sen de aynısı söyledin gidona bağlayabileceğim su geçirmez bir düğme arıyorum,Grenaja delik açmak istemiyorum,
Gidona bağlayabileceğim bir düğme bulsam hallediceğim de düğmeyi bulamadım.
Olmazsa MstTECH Mesut Abiden alıyım diyorum sis farlarını bakayım keyfime.