Yerli üretim koruma demiri alacak arkadaşlar almadan önce ürünü iyi kontrol etsinler
Geçenlerde motora sis farları takarken fark ettim ki sağ ve sol demirler arasında ciddi bir fark var
Hatalı mı taktım acaba diye incelerken, hatalı takmanın mümkün olmadığını da anladım. Zaten kaynak yerleri de birbiri ile aynı değildi, metre ile demirleri ölçünce aralarında farklılıklar olduğu da bariz bir şekilde belli oldu.
En güzeli bir resim koyalım ;
Gördüğünüz gibi arada komik bir fark var
Neyse, ben bir şekilde kesip biçim yeniden şekil vermeye çalışacağım. Ne de olsa severim bu işleri
sis farlarına gelelim;
ürünü ebay den aldım ama alana kadar akla karayı seçtim, ben aliexpres'in kolay alışverişine alışmışım. yok paypal yok bilmem ne kasıldım.
aynı ürün aliexpres'de de var, benim gibi 5 tl için kasmayın
üç konumu var, uzun/kısa/fasılalı olarak yanıyor. bunlar için ayrı bir kumanda paneli kutusu filan yok, sadece açıp kapattığınızda değişiyor fonksiyonlar.
Oldukca kuvvetli bir ışığı var, gündüz uzunları gece kısaları kullanıyorum, yoğun trafikte emniyet şeridine filan girerken de fasılalı açıyorum
inşaallah ömrü de uzun olur, dışardan gördüğüm kadarıyla malzeme kalitesi iyi.
100 TL verdim ama ömrünün uzun olacağını bilsem 200 de verilir.
600 ila 900 tl arasında satılan ürünlerden ne gibi farkları var şimdilik bilmiyorum, karşılaştırma fırsatı m olmadı.
acerbis tipi sadece gidon ucundan monteli elcik korumalarım için bir demir üretip taktığımı yazmıştım ve bir arkadaş merak etmişti.
bunlar da onun resimleri;