Ülkemizde nasıl dizel otoların fiyatları çok afedersiniz götü boklu b ve c segmentinde 10.000 tl lere veran fiyat farklarıyla şişirildi ve hesap kitap yapmaktan aciz Türk milleti yinede gidip ezbere dizel otoları aldı.
Beyler NC serisini nihayetinde bu kadar övmeyin, Avrupada oldukça düşük fiyata satılan ekonomi öncelikli insanların düşündüğü, dizaynı oldukça sıradan(versys650), 670cc gibi değil 500cc kadar gazlayabilen bir motor.
hen 1000cc vergisi ödeyecem, hem 500cc kadar performans alacam, hemde 23000 tl yi en iyisini aldım, yüzümü ençok güldüren motor bu diye kemndimi kandıracam

Cidden komik olur.
Burda motorun iyi yanlarını söylüyor sahipleri ama artık insanlarda ezbere alma, şartlanma gibi hadiseler oluşmaya başlayınca Honda ya da bu pozisyonda vurmak kalıyor müşterinin gelişine.
yüksek vergi dilimi, ve zamda gelirse motorun pek bi anlamı kalmıyor:farao:
bide 1000+ cc BMW enduro kullanan ve motosiklet kullanım ve sürüş yetenekleri çok gelişmiş bir arkadaşım NC700 ler çok acayip 2.5 litre yakıyormuş ondan almayı düşünüyorum demişti şok oldum bunu düşünüp tartmayışına

Bir şeyi anca Türk milleti bu kadar çarpıtabilir, efsaneleştirebilir.. Enjeksiyonlu 125 cc lik honda ile 2.7-2.8 litre yakıyorum nasıl daha az yaksın, sürtünmesiz uzay boşluğunda 90 km sabit hızlamı gidiyor bu alet:cherry: