Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Motor daha yok ama bilgi sahibi olmak amaçlı mototal ı aradım. Nc700s için topcace fiyatı istedim ve verdiğim tepki sadece "haa ?!?" Oldu. Sadece arka çanta fiyatı olarak (Demir'i ile birlikte ) 850Tl dediler. Aramızda motora yakın renklere sahip bir topcase i olan modeli ve fiyatı söyleyebilirse çok sevinirim.

orjinal parçaların fiyatları çok pahalı.
çanta, koruma demiri gibi farklı üreticilerin üretim yaptığı parçalar daha uygun vede daha farklı kombine edilebilir ve ya başka motorda da kullanılabilir olmaları bence daha makul.

Motor daha yok ama bilgi sahibi olmak amaçlı mototal ı aradım. Nc700s için topcace fiyatı istedim ve verdiğim tepki sadece "haa ?!?" Oldu. Sadece arka çanta fiyatı olarak (Demir'i ile birlikte ) 850Tl dediler. Aramızda motora yakın renklere sahip bir topcase i olan modeli ve fiyatı söyleyebilirse çok sevinirim.

Asagıdaki siteye bir göz gezdirmeni tavsiye ederim :cat:

http://www.louis.de/_109c3950d66ebfeabd8d71d54217be1b75/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10025915

Motor bekleyen varsa anes'de 4 ya da 5 tane gri bir tane de kırmızı vardı. Ama pek satmaya niyetleri yok gibi, kendileri binecek herhalde. Otosever'de de geçen cumartesi sordum peşin anahtar teslim 20.100 TL'ye bırakıyordu son kırmızıyı.

Yanu NC ne yüce bir varlıktır, ben "mış" gibi görünen muhteşem bi motosiklet olduğunu düşünüyordum, hakikaten "Ben Bu Yola Girmem" demiyormuş :santa:

Şehir içinde şu scooter daha fazla yakıyordur, aklıma direk bu geldi, adamcağızın da içi gitti kesin :mrgreen:

Bikaç araç çıksın bu saç kurutma makineli pistçi dayı hararet yapar biz devam ederiz hertürlü takibi bırakmam karesi :mrgreen:

Yatmayı bırakın yastık verin uyuyalım karesi :mrgreen:

Keyifse keyif karesi ::145::

Buralara balta girmiş, bizim neyimiz eksik karesi

Az önce dağdan bayırdan geldim kardeş, dur sana da eşlik edeyim karesi :mrgreen:

Reklamın iyisi kötüsü olmaz derlerdide inanmazdım, bu video muthiş bir NC reklamı olmuş ::winkwink

Şu sondan 3. resimde görülen şekilde viraja girmeyi öğrenmem lazım. Çok sexy :joker:

Bir türlü cesaret edemiyorum :silent: Bilen varsa kaynak paylaşabilir mi?

cb500x gelince nc700 memelekete gelmeyi bırakırlar mı sonucta nc700 geldi diye transalpi getirmeyi birakti adamlar :(

Motor bekleyen varsa anes'de 4 ya da 5 tane gri bir tane de kırmızı vardı. Ama pek satmaya niyetleri yok gibi, kendileri binecek herhalde. Otosever'de de geçen cumartesi sordum peşin anahtar teslim 20.100 TL'ye bırakıyordu son kırmızıyı.

En son D&B dede bir tane kırmızı vardı, arayanların bilgisine.

---------- Post added at 09:45 ---------- Previous post was at 09:43 ----------

Şu sondan 3. resimde görülen şekilde viraja girmeyi öğrenmem lazım. Çok sexy :joker:

ART MOTO AKADEMİ + OMM de 1 sene kadar çeşitli eğitimleri tamamla S i dönersin öyle. ama gereksiz risk olduğunu belirtelim gene :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Supermoto tekniği işte :p, arka frenle arka tekerleği kaydırarak motoru viraj çıkışına doğru yöneltiyorlar. Böylece daha erken gaz açıp daha hızlı virajdan çıkılabiliyor. Motogp'de Rossi de yapıyor :). Ama OMM veya Art moto akademi'den öğrenebileceğini sanmıyorum, offroad eğitimi veren kurumlardan eğitim alınabilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
her motor o yapılanları yapar.Hep diyorum ama kimse beni dinlemiyor.Marifet üstündeki binicide.Sizeen kral ktm verseler yüzde 1 ini yapamazsınız o adamların yaptıgını.O yüzden motor alma kriteriniz bu olmamalı.

bu video dan şunu anladım, her işi yapabilen ama hiç birisini en iyi yapamayan bir motor.ki zaten ss ile yarışabilmesini kimse beklemez ondan :) ya da bir supermoto ile, ki cross u da arazide bmw r 1200 ktm 990 bile geçemez.

Forumdan Uzaklaştırıldı
zaten bu bir motosiklet her işi yapan bir motor.Bir standart.Ben standart motor seviyorum ama şaft istiyorum o kadar kmden sonra zincir çok yoruyor.

En son D&B dede bir tane kırmızı vardı, arayanların bilgisine.

---------- Post added at 09:45 ---------- Previous post was at 09:43 ----------

ART MOTO AKADEMİ + OMM de 1 sene kadar çeşitli eğitimleri tamamla S i dönersin öyle. ama gereksiz risk olduğunu belirtelim gene :)

Para saçıyoruz ya Can :p

Supermoto tekniği işte :p, arka frenle arka tekerleği kaydırarak motoru viraj çıkışına doğru yöneltiyorlar. Böylece daha erken gaz açıp daha hızlı virajdan çıkılabiliyor. Motogp'de Rossi de yapıyor :). Ama OMM veya Art moto akademi'den öğrenebileceğini sanmıyorum, offroad eğitimi veren kurumlardan eğitim alınabilir.

Supermoto tekniği olduğunu biliyoruz da hacım. Arkayı kaydır yatır kalk dersen olmaz:mrgreen:Toprak'da aynı şekilde dönüyor. Ben en iyisi bu sevdadan vazgeçeyim. :pale:

OMM'de SM tekniğini bana caddede kullanma dediler viraj çalışırkende yaptırmadılar.Bir SM olup üstüne birde kaydırmalı debriyajla dadından yinmez :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar