Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
absli hepsi
abs sistem var ve açılıp kapanmıyor hep açık.Zaten luzumda yok çünkü üstündeki abs mıcır yolda bile işe yarıyor bazı 60 milyarlık motorlardaki gibi kapatmanıza gerek kalmıyor.
acilip kapanmasi iyi aslinda bazen kuru havalarda fren mesafesi uzamiyor mu?
senelık vergınız 456 lıra mı yoksa bır alt dılımde mı?
Uzun zamandır bu kadar kötü bir türkçe mesaj okumamıştım ben:cherry:arkadaşlar abs den başlayalım ben tecrübesiz sauılırım 20.000 km falan yol yaptım ülke için özellikler bursa manyas arası nc 700s yeni tabiyki fren 10 no ama 700x hakkında yorum yapamam vergi dilimi 650-1000 cc arası ve dediğiniz fiyat.ben vergi sistemine eleştirim yok bu kadar ver gi veriyorsan killi bebek cildi gibi pürüzsüz bir yol istemem gerekir. hakkımdır. ama yok sıkıntı burada. önceki yazdığımı tekrarlıyorum motorum çok güzel ama nc700s kesinlikle 10 no asfalt makinası frenleme durma panik fren ne ararsanız tıkır tıkır motor dengeli ağır oturaklı kararlı ve ani dengesizlikler yapmaya müsait değil. biz böle yazında biri çıkıyor diyorki bmw 1200r vfr 1000 varadero arkadaş bu makinalarla ıyaslamam neden zaten üst modelleri adım hıdır elimden gelen budur diyerek ben bunu alabildim ve 19.000 ile ile alacağım en kusurusz makina idi bence ki kızıltoprak kawasakide er 6f var bakmak isteyen varsa 18.500 tl geçen hafta orada idi kıyaslayın. donanım olarak 700s biradım önde
haklısın burası edebiyat sitesi bende can yücelden atilla ilhandan paylaşımlar yaptım neysenc 700s ın arka suspansiyon ayarı var mı varsa bilgisi olan arkadaşlara soruyorum ben ardçı ile biniyorum satış ayarlarını değiştirmem gerekiyor mu
haklısın burası edebiyat sitesi bende can yücelden atilla ilhandan paylaşımlar yaptım neysenc 700s ın arka suspansiyon ayarı var mı varsa bilgisi olan arkadaşlara soruyorum ben ardçı ile biniyorum satış ayarlarını değiştirmem gerekiyor mu