tesekkurler
supermoto yazisini anlamadim ama
sw-motech yazıyorya ben yazılı seyleri sevmiyorum ( zevk meselesi
tesekkurler
supermoto yazisini anlamadim ama
ushuaia kardeş,güle güle ,kazasız belasız kullanmanız dileklerimle. :cat: ADANA'dan selam olsun.
Nc 700 ya da er 6 falan bakanlar bmw f 800 s ya da st'yi hiç düşündüler mi? Düşünenler neden seçmedi yazabilir misiniz![]()
Nc 700 ya da er 6 falan bakanlar bmw f 800 s ya da st'yi hiç düşündüler mi? Düşünenler neden seçmedi yazabilir misiniz![]()
Haklısınız, 2. el alacaklar için sorsam daha iyi olurdu bu soruyu.Sifiri olmadigi icin
Olsa da cok pahali olacagi icin
Bana cok cirkin geldigi icin
Arkadaşlar forumumuzda CİCOZ nickli arkadaşım NC700 Naked modelinden almıştır.Kullanma fırsatı buldum.Mükemmel dengeli bir alet.Daha rodajda oldugu için pek fazla sıkıştıramadık.6. viteste 3 bin devirde 100-105 km/h arası gidiyor.Kaçıncı viteste olursanız olun gazı açtığınızda tork u fazlasıyla hissediyorsunuz.4.500 Devir ve sonrasında tüm tork u verimli bir şekilde alabiliyorsunuz.Ayrıca üzerinde orjinal pakette Metzeller lastiklerde görevini başarıyla tamamlamış.Bagajına XL Full Face kask sığıyor. Deposunu fulledik 5 çizgi vardı sanırım. 110 km sonra 1 çizgi düştü.Rodajdan sonra 3.5 4 litre yakacağını tahmin ediyoruz.47 HP olması kimseyi yanıltmasın tam bir tork canavarı.