Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar sonunda motorumu aldım.2015 Nc 750 x ile müsaadenizle aranıza katılıyorum. İlk sorum İstanbul'da hangi servisi tercih etmeliyim?Beşiktaş'ta ikamet ediyorum ama iyi olduğunu değerlendirdiğiniz İstanbul içersindeki diğer servislere de gidebilirim.Şimdiden teşekkürler.
Hayırlı uğurlu olsun Allah Kaza bela vermesin inşallah,
Ben avcılarda olduğum için Honda Marmarayı tercih ediyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı uğurlu olsun Allah Kaza bela vermesin inşallah,
Ben avcılarda olduğum için Honda Marmarayı tercih ediyorum.

ortaköydeyim bize en yakını ali esengül piyalepaşa bulvarında ortaköye gelsene motorunla çaylar şirketten :)

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
sele için çözüm üretme çalışmamı paylaşıyorum işe yaradı bugün ümraniye çatalca-cilingöz-ümraniye yol yaptım 240 km.Ama molalı olduğu için kesin 1 şey söylemiyorum giderken 80 km kesintiziz gittim sıkıntı olmadı...neyse fotoğraflar
hlQNspTtj

hlvd9Ysfj

p3oiUoNvj

bu kendi imalatın 5 mm kendinden yapışkanlı izalasyon malzemesi var üst üste yapıştırarak ön kısımların dolgusunu fazla tutarak ve şekil vererek hazırladım.artcı için ön tarafı daha dolu yaptım öne kaymayı engellemek için.Çakmak sanayi sitesinde döşemecide deriden kılıf yaptırdım.80 tl ödedim ve sonuçta bu çıktı :)
p8Lrpaiuj

p5WA7GYWj

p9OYAaF9j

p9U2kT5cj

sonuçta bu oldu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayırlısı olsun,çok güzel bir çalışma olmuş,
İnşallah rahat edersin ama benim aradığım ve yaptırmak istediğim selenin içine yani dışarıdan bir ilave değil orjinal selesinin içine yaptırmak,

Bu arada geçen farkettim bizim motorlarda dizlerimiz rüzgara çok maruz kalıyor,Hondanın sitesinde şöyle bir parça var bunun fiyatını bilen var mıdır?Ayrıca benim arka çanta shad sh50 bunun kilit göbeğini değiştirip kontak anahtarıyla açılmasını sağlayabilirmiyiz?

Diz için rüzgar saptırıcı;

VoNBsn.jpg

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Motoru dizlliksiz kullanmayın, hem bir düşme anında dizinizi korur, hem de uzun yıllar sonra çıkacak rahatsızlıkları engellersiniz.

arkadaşlar dandik te olsa bi moto vlog um var takip ederseniz sevinirim :)
https://www.youtube.com/watch?v=h5eEwyti0ZI

Herkese selamlar. Honda NC700S almaya kararlıyım.

bütçem 17000 TL Nakit. 20 bin km altında temiz bir motor arıyorum.

Sahibinden'de bir çok ilan var. Siz bu motorun kullanıcıları olarak neye dikkat etmemi önerirsiniz?

Mesela şu ilan tam aradığım özelliklerde ama nedense galerilerden motosiklet alma konusunda bir çekincem var.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-nc-700-s-hatasiz-210058974/detay

Sizce galeri çekincesi yersiz bir çekince midir? sahibi ve motora nasıl baktığı bilinen bir araç almanın avantajını göz ardı etmeli miyim?

Şimdi Honda Güngör Motora Sordum, Ayak Deflektör Kiti ve Rüzgar Deflekötrü-333TLx2=666TL

daha Ucuza uyguna yaptırabileceğimiz veya alabileceğimiz yer var mı?
schumacher paylaştığı linkler de aynı fiyata geliyor.

Sahibinden'de bir çok ilan var. Siz bu motorun kullanıcıları olarak neye dikkat etmemi önerirsiniz?

Mesela şu ilan tam aradığım özelliklerde ama nedense galerilerden motosiklet alma konusunda bir çekincem var.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-nc-700-s-hatasiz-210058974/detay

Sizce galeri çekincesi yersiz bir çekince midir? sahibi ve motora nasıl baktığı bilinen bir araç almanın avantajını göz ardı etmeli miyim?

benim motor tam senin aradığın özelliklerde ama vermem :)

F54

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2014-model-abs-li-nc-750s-227205217/detay

Bu güzelmiş hm km az hem model yüksek
Hemde aksesuar var bu motora gerekli şeyler
Hemde 750

Son düzenleme:
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Değerli Honda Motosiklet Kullanıcımız, Honda'nın sürekli kalite izleme faaliyetlerinin bir sonucu olarak motosikletinizin Marş Rölesi'nin değişimi amacıyla Honda Motor tarafından bir Ürün Güncelleme Kampanyası duyurulmuştur. Motosikletinizde tamamen ücretsiz olarak uygulanacak olan bu önemli işlem için en kısa sürede Honda yetkili servisinizle irtibata geçmenizi rica ederiz. Honda motosikletinizi, daima emniyetli bir şekilde kullanmanız için yapılan bu uygulamayı anlayışla karşılayacağınızı umarız.

.

az önce sms geldi

banada geldi. sorun yaşayan var mı?

bana da şimdi geldi sorun yaşayanlar mı götürecek hepimiz mi gideceğiz ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:52 ----------

esengül ali abiyi aradım fabrikayla görüşüyorlarmış parça stoğu gireceklermiş pazartesi salı arayıp randevu alabilirmişiz.herhangi bir sorun olmasa da honda motor değişim tavsiyesinde bulunmuş...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Amaç sorun yaşamadan önce müdahale etmek zaten, sorun yaşayıp yolda kaldıktan sonra ne kıymeti var :p

söz konusu honda olunca amacın ne olduğu konusunda ciddi şüphelerimiz oluyor ondan şeyettim :)

Değerli Honda Motosiklet Kullanıcımız, Honda'nın sürekli kalite izleme faaliyetlerinin bir sonucu olarak motosikletinizin Marş Rölesi'nin değişimi amacıyla Honda Motor tarafından bir Ürün Güncelleme Kampanyası duyurulmuştur. Motosikletinizde tamamen ücretsiz olarak uygulanacak olan bu önemli işlem için en kısa sürede Honda yetkili servisinizle irtibata geçmenizi rica ederiz. Honda motosikletinizi, daima emniyetli bir şekilde kullanmanız için yapılan bu uygulamayı anlayışla karşılayacağınızı umarız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:28 ----------

Arkadaşlar az önce Honda Marmarayı aradım,Motosiklet sahiplerine mektup gönderip davet edeceklerini söylediler,
ama ben motoru ikinci el aldığım için Honda Marmara da kaydım çıkmadı haliyle oradaki bayan arkadaş 1 hafta sonra arayıp randevu almamı söyledi bilginiz olsun.

belli bi süresi varmı acaba? bir hafta müsait değilim sonra sıkıntı çıkartırlarmı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar