Arkadaşlar bu motor ortalama 4 litre yakit harcıyor. Max. 5.5 litre oluyor. Bilginiz olsun.
Olcay bey sanırım ben dct şanzuman kullandigim icin 2 adet filtre değişti. Fiyat farkımız bundan kaynaklı olabilir. Gerçekten bana da cok uygun geldi bakım fiyatı. Yzf R25 için ilk bakimda 150 tl ödemiştim. Onda 2 litre yağ ve 1 adet filtre değişmiş idi.
Inazuma takasi dusunen varsa ozelden ulasabilir (nc700s takasi dusunuyorum)
merhaba arkadaşlar. üç gün önce 2014 model 1750 km'de nc750 x aldım. aldığım kişi motora pek binemediğini ve bu yüzden sattığını söyledi. ancak bugün farkettim ki lastikler dunlop trailmax değil pirelli scorpion trail. lastiklerin değiştirilmiş olma ihtimali var mı, fabrika çıkışı pirelli lastiklere sahip olan var mı? bilgilendirirseniz sevinirim.![]()
Dün 1000 bakımını yaptırdım. 172 tl tuttu. Bence 4 litre yağ ve 2 adet yag filitresi icin çok uygun bir fiyat. Duran kardeşlere teşekkürler.
ben 150 tl ödemiştim, DB Motor ümraniye. bana da çok uygun geldi fiyat. Bu paraya bu boyutta bir motor bakımı bedava :cat:
Arkadaşlar bu motor ortalama 4 litre yakit harcıyor. Max. 5.5 litre oluyor. Bilginiz olsun.
Cc ye fazla takılma ama bu motor başlangıç motoru olarak ağır güçlü manevra kabiliyeti kısıtlı
Biraz daha hafif bi motorla başlamak trafiği Öğrenmek motosiklet kullanma mantığını çözüp bu motorla devam edebilirsin