- Konu Yazar
istanbulda yaşıyorsanız zaten hiç bir marka model artık sorun olmaz orada.mv agusta bile alın derim yani ki alıyorlar baya sıra falan var.evet 2 motorun arasındaki fark çok.aslında fiyat olarak denk gelselerde rakip değiller.tracer 700 değil tracer900 değil tam ortasını yakalamışlar ama fiyat olarak şu an tracer700 fiyatına bu motoru alabilirsiniz.fp olarak çok üstte kalıyor kalite olarakta zaten güzel.şu dönemde zaten böyle fiyatlara satılan avrupalıların alınmamasını gerektiricek hiç bir şey yok.şimdiden hayırlı olsun derim ama sanırım motor yok henüz.bence yazılın derim bu sırada diğer seçenekleride değerlendirin ama çok seçenek bulamicaksınız bu fiyat segmentinde.tracer 900 de yakında fiyatı açıklanıcak ama hüsran olucaktır tabi 140 dan aşaya beklemiyorum şahsen
Çok teşekkür ediyorum, servis ve yedek parça korkusundan tereddütlüydüm, cesaretlendirdiniz, sağolun
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:07 ----------
Avrupalı ile japon kıyaslanmaz, servis parça yakıt ikinci el vb kaygısı olan gider japonu alır, böyle kaygılarınız yoksa Triumph apaçık çok daha iyi bir seçenektir.
Teşekkür ediyorum. Servis hizmeti alma ve yedek parça temini önemli. Günlük ulaşım aracı olarak motosiklet kullandığım için.