Baştan söyleyeyim, uzun yıllardır motosiklet kullanıyorum, ancak çok fazla iddialı yorumlar yapamıyorum. Ama hissettiğim bir nokta şu: bazı açılardan NC abartılıyor gibi geliyor bana ve diğer markalara da haksızlık yapılıyor bence. Yani NC dayanıklı sorunsuz, Tiger sorunlu mu? dayanıksız mı? Zaten bu marka kaliteli ise sağlamdır da, dayanıklıdır da, sorunsuzdur da, aksi ise zaten kaliteli değildir (bilmiyorsam düzeltin, genel mantık olarak yaklaşıyorum.)Her motor arızalanır önemli olan servis ve parça desteği. Triumpta bundan emin olamıyorum. Tamam sitesi var her şey alınır da, 15 gün bekleyeceksek bu da problem. Triump tiger 850 sport inceliyorum all rounder diyor, pratik diyor, şehir içi gideceksen git, gezeceksen gez diyor yani her ihtiyacına cevap verir diyor (tabi bilmiyorum ne kadar gerçekçi). Bu durumda arada gerçekten kalite farkı var ise o fiyat farkına değecekse verilip o alınır. Ben bunun cevabını arıyorum açıkcası. Acaba %20 fiyat farkı kafadan olmasaydı gerçek fiyatı çok daha düşük olacaktı NC nin. Gerçek kalitesi o fiyat mıdır? Bu konuda aydınlanmayı çok istiyorum açıkcası.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:04 ----------
Merhaba
Evet yılda şehir içi 20.000 km falan yapıyorum. Yılda ortalama yazları 3 defa izmir veya bodrum yapıyorum. Bu durumda yine tercih NC mi olur?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:07 ----------
Yurt dışı sitelere bakıyorum. Tiger 850 sport u BMW F750 Gs hatta F900 xr ile bile karşılaştırıyorlar.