Honda Honda MSX 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Selam herkese bende yamaha xmax 250 var onun yanina sirin tatli az yakan cok kacan bi motor alayim dedim msx 125 dusunuyorum bu motorda cok titresim var diyolar dogrumu acaba cok etkiliyomu

Selam herkese bende yamaha xmax 250 var onun yanina sirin tatli az yakan cok kacan bi motor alayim dedim msx 125 dusunuyorum bu motorda cok titresim var diyolar dogrumu acaba cok etkiliyomu

Selamlar,

2. Motor için harika bir seçim olur diye düşünüyorum. Gerçekten az yakan, güzel görünümlü, istanbul trafiğinde cambazlık yapabileceğiniz bir motor.

Titreşim olayına gelir isek, YBR 125 ve TVS Apachi 150 kullanmış biri olarak, ybr'den biraz daha fazla titreşim var, ama apachiden az. Orta şeker bir titreşimi var diyebiliriz. Ancak kesinlikle rahatsız edici düzeyde değil.

Zaten motoru kullandığınızda size verdiği kontrol ve sürüş zevkinden titreşimi düşünmüyorsunuz bile :)

Bu arada bende tam ters şekilde XMAX 250 almak istiyorum :)

Titreşim var özellikle aynalar titriyo ama sele kısmında titresimi hissetmiyorum üst devirlerde de ayaklıklar hissediliyo

Tesekkurler cevaplariniz icin ben beylikduzu umraniye yapiyorum hergun xmax 250 ile mercedes konforu var bundan once ninja 250 kullaniyordum rahat rahat gidiyorum xmax 250 ile..xmax 250 dusunen arkadaslar hic fazla dusunmesinler hemen alsinlar tabi 2014 modeli ve sonrasini asla pisman olmazlar :)

Tesekkurler cevaplariniz icin ben beylikduzu umraniye yapiyorum hergun xmax 250 ile mercedes konforu var bundan once ninja 250 kullaniyordum rahat rahat gidiyorum xmax 250 ile..xmax 250 dusunen arkadaslar hic fazla dusunmesinler hemen alsinlar tabi 2014 modeli ve sonrasini asla pisman olmazlar :)

2016 yılı ilkbaharına kadar İstanbul ve çevresindeki bayiilerin stoklarında 2015 model kalırsa ve uygun bir indirim yaparlarsa tadından yenmez :)

Arkadaslar merhaba. Bugun motoru calistirdim isinmasini beklerken yaklasik bes dakika sonra egzosun bu bolumunden su damlamaya basladi. Sebebi ne olabilir bunun

Kendi kendime cevap vereyim bari. Herkese teşekkürler.

Ne sormuştunuz hocam sorunuzu göremedim?

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:42 ----------

jDij1e1.png

Şöyle bi resim buldum arka planını sildim yarın bi reklamcıya gidip sticker yaptıracam bakalım nasıl olacak :king:

Selamlar,

Her ne kadar motoru satmış olsamda, forumdan Kaldoerin ile yazdan kalan Yunanistan vidyolarını sizlerle paylaşmak isterim.

Tekrardan belirtmek gerekir ise, MSX gerçekten parasını hak eden bir motor. O kadar yolu gidip geldik, çok az mola verdik, motorlar tık bile demedi.

Bir daha ki seneye daha büyük motorlar ile daha uzaklara gitmek ümidi ile. :)

Son düzenleme:
Selamlar,

Her ne kadar motoru satmış olsamda, forumdan Kaldoerin ile yazdan kalan Yunanistan vidyolarını sizlerle paylaşmak isterim.

Tekrardan belirtmek gerekir ise, MSX gerçekten parasını hak eden bir motor. O kadar yolu gidip geldik, çok az mola verdik, motorlar tık bile demedi.

Bir daha ki seneye daha büyük motorlar ile daha uzaklara gitmek ümidi ile. :)
https://www.youtube.com/watch?v=hvlOnpNYnKU
https://www.youtube.com/watch?v=pCXAb5a7aCA

Seneye selanik ve ötesi kısmetse :))

Merhabalar Android ios uygulama geliştirme okuyorum .
Motosikletler alakalı bir android uygulaması yapmaya karar verdim .
Bütün marka ve modelleri koymayı planlıyorum zamanla .
Sizlerde öneri ve fikir istiyorum . Logo vs..

İstanbulda e-5 bitmis yağmurluksuz sakın çıkmayın motorun tüm tekerleri suyun içine girdi dikkatli gidin

Sonunda lastikleri aldım ama şimdide taktırma konusu var. Şirinevlerdeki bayi 50 lira diyor takma işlemine birde balans yapmıyorlarmış. Halkalı anes motor 70 lira diyor. Fiyatlar aşağı yukarı bu civarlardami oluyor birde bu balans olayı gereklimidir?

7XMLkN.jpg

İlki icin fena degil gibi :) a3 boyutundaki sayfaya 15 tane sigdi. 5 liraya usbden bastirdim.

Eger bulusma tarzi seyler olursa isteyen arkadaslara verebilirimm

Bu grom bulusmasınıda bi cuma veya cumartesi günü yaparsak güzel olur kaynasmıs tanısmıs oluruz şu yurtdısındaki monkeybikecılar gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar