Honda Honda MSX 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhaba arkadaşlar motor 1300 km oldu hala yağ değişimi yapamadım artık mayısta yaptırcaz inşallah.
1 aydan fazla oldu çalıştırmıyodum hiç bi sıkıntısı yoktu tek te çalıştı.

Scoyco body armor aldım armorun resmini çekmedim fakat bu linkten bakabilirsiniz.http://urun.n11.com/dizlik/scoyco-kross-giysi-body-armour-P10762207

Birde sele kıllıfı aldım gayet şekil olarak güzel oldu arkada bir de msx125 yazısı yazıyor hem rahatlık hem görünüm için mis oldu diyebilirim normalde 30 km kullansam hemen agrılar baslıyodu geçen 100 km yol yaptım hiç sıkıntı olmadı.
2016 yaz için motora aksesuar alayım diyorum ucuz yollu ne gibi aksesuarlar takabilirim ?

Bir kaç resim bırakıyım :)

l9PryE.jpg
[/url][/IMG]
V68XLP.jpg
[/url][/IMG]
vRA8Lp.jpg
[/url][/IMG]
1raDkG.jpg
[/url][/IMG]
LE8g4b.jpg
[/url][/IMG]
rRX8V1.jpg
[/url][/IMG]

Kisa plakalik taksan hos olur. Benim de alacaklarim arasinda 1. sirada.

Anadolu, halk, ziraat, mapfre, sompo japan, axa, ergo, demir vs. bunların içinden bana en uygun vereni anadolu olmuştu. 530 tl 34 plaka 2014 model için. Bazılarına demir uygun veriyo ama kişiden kişiye değişiyo. Tek tek gezip en uygununu bulman gerek.

Arkadaşlar uygun fiyatlı sigorta tavsiyesi olan var mı acaba?

Kısa plakalık düşünmüyorum
1nci nedeni ugrasmak istemiyorum
2nci sinyaller falan iptal oluyomuş heralde
3ncü çamur su falan atıyomuş

Yani kısacası plakalık olayına gircegimi sanmıyorum bence gereksiz motorun arkasını çok boş gösteriyo
Ama APP plaka alıcam kendi plakamın vida yeri çatlamış bahane oldu

Birde yarın kırmızı bagaj demiri alıyorum uygun fiyata buldum , mayıs ayına kadar para biriktirip alt sakal ve farın üstüne takılan kaş mı diyolar bilmiyorumda ondan almayı planlıyorum
Egzoz dan da vazgeçtim büyük paralar verebilirim fakat motora pek yatırım yapmak istemiyorum
Satarken çünkü çogu zarara gidiyo , pek satacagımıda düşünmüyorum yaş 19 çocuklarıma kadar kalıcak heralde

İlk motorum ilk vitesli motor deneyimimdi onceden scooter kullanmıştım hiç vitesli kullanmamıştım ALTIN ELBİSELİ ADAM'ın videolarını izleyerek motor sürmeyi ögrendim diyebilirim
1300 km de suan ilk 500 km de cok tedirgin kullanıyodum mıcırlarda cukurlarda falan şimdi korkusuzca gözüm kapalı sürüyorum diyebilirim

Almak isteyenlere tavsiye ediyorum yine alet çok zevkli , cbr250 kullandım oda cok güzel ama msx bambaşka :)

Kısa plakalık olarak bir önceki sayfada fotoğrafını paylaştığım plakalıktan alabilirsiniz. Bana kargo dahil 250 liraya geldi. Mevcut sinyalleri ve plakalık ışığını kullanıyorsunuz iptal olan birşey yok. Bence orijinal plakalığı çok biçimsiz fakat uzun olmasının sebebi yukarı su sıçratmaması için. Plakalığı kısaltınca kuyrukta kısa olduğu için su sırtınıza kadar sıçrıyor. Su sıçramaması için birde teker çamurluğu almak gerekiyor ki mecbur ben öyle yapacağım ama bu haliyle çok daha güzel duracak. Yarın plakalığın fotoğrafını çekerim.

Merhaba arkadaşlar

Bu motoru ben de gözüme kestirdim ancak şöyle bir sıkıntı var

Burada 1.73 olduğunu söyleyen bir arkadaşın resmi var

8nBOqa.jpg

Bende 1.84 boyla buna binmem hayal sanırım :/ kilo 88 ama yaza kadar 77yi hedefliyorum, 77 kilo 1.84 boy için yorum yapabilir misiniz benzer kalıpta bir arkadaş var mı bunu kullanan yorumlarınızı bekliyorum

Valla kısa plakalık olayına girince bütçede artıyor yani benim için pek bi anlam ifade etmiyor yinede foto paylaşırsanız güzel olur.
Alakasız olacak ama ben 1.75 75 kgyim arkama benimle eş veya daha uzun kişiler rahatlıkla oturup benle gelebiliyo e tabi dışardan pek güzel gözükmüyo da havada uçuyomussun gibi oluyo diyenler vardı :D

Valla kısa plakalık olayına girince bütçede artıyor yani benim için pek bi anlam ifade etmiyor yinede foto paylaşırsanız güzel olur.
Alakasız olacak ama ben 1.75 75 kgyim arkama benimle eş veya daha uzun kişiler rahatlıkla oturup benle gelebiliyo e tabi dışardan pek güzel gözükmüyo da havada uçuyomussun gibi oluyo diyenler vardı :D

3178tiw.jpg

Yakında ekleyeceğim birkaç parçayla motor tam istediğim gibi olacak :)

Ben çanta takmaya kıyamıyorum sanki canı yanıcakmış gibi geliyor Sizler oldukça değişiklik yapmışsınız güzel de olmuş iyi günlerden kullanın.

Divergent hocam cidden kısa plakalık hoş gözüküyormuş sana bu ne kadara mal oldu ve nerden almıştın ?

Büyük ihtimal alt sakal almayı planlıyorum yaza kadar 200 TL türkiye de satılıyor yurt dışı ne kadar bilmiyorum.

Birde hocam orjinal aynalarla nasıl rahat ediyorsunuz ben ortalama 50 km kullandım sonra direk rizomaya geçtim rahat edemedim.

Aeryen hocam valla bende bagaj demirini bagaj takmak için almıyorum görüntü ve arkadaki kişi tutunsun diye

BU ARADA YAKIN ZAMANDA Bİ Msx Bulusma düzenlesek cok güzel olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar