Motor 1200 KM oldu , bakıma mayıs 2016 da götürücem çünkü eve kitledim bıraktım ve istanbula döndüm
Bütün yaz boyunca orjinal lastikleri kullandım evet kayıyor fakat kuru zeminde yüregimi kopartacak bişey yapmadı memnunum ama bakım zamanı michlen şart. Rizoma ayna manet elcik takmıştım onlar da güzel bi hava kattı stok hali pek hoş degildi .
Kısaca söylemek gerekirse 1 Kere bile motoru aldıgıma pişman olmadım hatta bi tane bunun ufaklarından almayı planlıyorum bulabilirsem.
Rodajı ilk 800 km sürekli vites degişe degişe devirli devirsiz karışık fazla basmadan kullandım 800 den sonra tek başıma cıkıp açtım biraz motoru ama otobanda gidiyorum tırlar vs rüzgar cok oldugundan 115 i geçemedim çok güzel kafa sallıyo onu test ettim

Mümkün oldugunca arkmaa kimseyi almadım ama 75 kg falan biri oturunca bende 75 im 105 gördüm düz yolda cok rahat motor ...
2016 yaz sezonu için şimdiden msx amblemli koltuk kılıfı aldım siyah daha takmak nasip olmadı ama güzel birşeye benziyor
Rizoma ayna takımı rengi soldu manetinde soldu fakat sadece rizomayı cıkarıcam onun yerine elcik aynası takıcam
Büyük ihtimal yoshimura egzoz almayı planlıyorum bütçe ayırabilirsem
Honda yazısının altında HRC stcker vardı bende cidden aşırı güzel bi hava katıyor o HRC lerden arka kuyruk tarafına da yapıştırcam + Repsol stickerlar.
Benim amacım öyle aşırı para harcamadan yinede tatlı ve güzel bi görünüme sokabilmek motoru .