Honda Honda MSX 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sesini duymak istemezsin hocam, ben susturmaya çalışıyorum susturucu sipariş vericem. Iphone la video çekmiştim ama ses kaydetmemiş.

Ya bu veletten almak çok istiyorum da.Dası şu ben crfyle giderken bile görmeyenler çok oluyor siz şehir içi sıkıntı çok yaşıyormusunuz ?Crfyi hafta sonu dağ bayıra bunuda anadolu avrupa yakası işe gitmek için kullanıcam.Bu şerefli süper insan olan araç sürücüleri görüyormu sizleri bu veletle ?

Ya bu veletten almak çok istiyorum da.Dası şu ben crfyle giderken bile görmeyenler çok oluyor siz şehir içi sıkıntı çok yaşıyormusunuz ?Crfyi hafta sonu dağ bayıra bunuda anadolu avrupa yakası işe gitmek için kullanıcam.Bu şerefli süper insan olan araç sürücüleri görüyormu sizleri bu veletle ?

Hırcın saldırgan bi sağa bi sola sıcramadan veya trafiği tehlikeye atmadan sürerseniz coğu araba görüyo hatta kimse daha önce görmediği için sırf merakından yavaslıyo yol veren oluyo he bide hiç umrunda olmıyanlar var onlar cok sıkıntı zaten kucuk motor iyice ezmeye calısıyolar ben avrupa yakasında sürüyorum cokta sıkıntı olmuyo normal motor gibi gidipgeliyorum hatta motorun sevimliliğinden faydalanıyorum daharahat oluyo

bridgestone hoop b02 hocam, lastiklerden bir şikayetim yok yol tutuşu gayet güzel. Arka 140/70-12 ön 120/70-12 lastikleri kendim alıp motoru teslim almadan taktırdım.

Arkadaşlar burada yayınlanmadı galiba
7 Ağustos cuma akşamı 7 de Beşiktaş genç kafede buluşma var

Sadece MSX sahipleri değil ilgi duyanlar da buyursun

https://www.facebook.com/events/1477774229202631/

Facebook kullanmayanlar için burada paylasımlar olsa güzel olur

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------

Hatta whatsapp grubu falan olsa güzel olurda kimse kimseyi tanımıyo cekinebilir insanlar

Yagi eksik arkadaslar, hava filitre kutunuzun altindaki seffaf kucuk haznede sivi var mi ?

Oyleyse gecmis olsun, motosikletiniz honda garantisi altinda ve onlarin limitlerine gore standart bir motosiklet olmus,
Muhtemelen kitabina uygun ve hondanin dedigi sekilde rodaj yaptiniz. Ancak motosikletiniz yag yakiyor, segmanlardan kartere azda olsa basinc kaciyor ve karter havalandirma yoluyla tekrar emiliyor ve bu esnada gelen yag buhari bu kucuk haznede birikiyor.hava filitre kabinizin kapagini cikartirsaniz bu bogazda nekadar yag oldugunu goreceginizide soylebilirim.
Bundan sonra hondayi degilde motosikletinizin soyledigini dinleyip 4000km de bir bakima gitmeyin daha sik yagkontrol edin mumkunse erken degistirin, zaten 900ml yag var oda cubuga az degiyorsa 700-750ml kalmistir.
Yag kontrolde cubugu yerine vidalamiyoruz bezle silip yerine oturtup geri cikarip bakiyoruz eger boyle yapmadiysaniz bir 100 ml lik hata da boylece yapiyoruz demektir. Hemen eksik yagi tamamlayin deri ben.

O kucuk haznede sivi goren arkadaslarim yag seviyesini kontrol etmeyi aksatmasin,

Oyleyse gecmis olsun, motosikletiniz honda garantisi altinda ve onlarin limitlerine gore standart bir motosiklet olmus,
Muhtemelen kitabina uygun ve hondanin dedigi sekilde rodaj yaptiniz. Ancak motosikletiniz yag yakiyor, segmanlardan kartere azda olsa basinc kaciyor ve karter havalandirma yoluyla tekrar emiliyor ve bu esnada gelen yag buhari bu kucuk haznede birikiyor.hava filitre kabinizin kapagini cikartirsaniz bu bogazda nekadar yag oldugunu goreceginizide soylebilirim.
Bundan sonra hondayi degilde motosikletinizin soyledigini dinleyip 4000km de bir bakima gitmeyin daha sik yagkontrol edin mumkunse erken degistirin, zaten 900ml yag var oda cubuga az degiyorsa 700-750ml kalmistir.
Yag kontrolde cubugu yerine vidalamiyoruz bezle silip yerine oturtup geri cikarip bakiyoruz eger boyle yapmadiysaniz bir 100 ml lik hata da boylece yapiyoruz demektir. Hemen eksik yagi tamamlayin deri ben.

O kucuk haznede sivi goren arkadaslarim yag seviyesini kontrol etmeyi aksatmasin,

Kısaca servise götürsem yapmazlarmı veya garantiden birsey yapmazlarmı hocam

Goturun yagi tamamlarlar heralde, ama yag neden eksiliyor hep eksilecek mi sorusunun cevabi gelmez.

Hic binmiyosun ozaman hocam :)

Aylardir 1000km olmasida sikinti bu kmlerde, yap rodaji bakimini oyle yatsin. Yag yakmasi normal yoksa.

Yag seviye olcumunu iyice ogrenip kendin yap tavsiye ederim, yag konusunda baskasinin iyi sozunu dinleme kendin gor

Hic binmiyosun ozaman hocam :)
Aylardir 1000km olmasida sikinti bu kmlerde, yap rodaji bakimini oyle yatsin. Yag yakmasi normal yoksa.

Yag seviye olcumunu iyice ogrenip kendin yap tavsiye ederim, yag konusunda baskasinin iyi sozunu dinleme kendin gor

Hocam baktım o tüp gibi seye su yok rodaj bakımını 900 de serviste yaptırdım simdi servisin onunden geçtim yok yağ falan yakmıyo yakaa duman atar falan dediler 2 motor var hocam o yuzden km artmıyo fazla

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:09 ----------

Ama artık sürekli msxsi sürücem :)

Adamlar herşeyi kopyalıyor elektrikli galiba Yuki sportsman

224362586zw0.jpg

2243625867hi.jpg

aynen elektirikliymiş çamurluk vb birkaç parça akılda bulunsun lazım olursa muhtemelen ucuzdur
bu arada msx den agır melet 120 kg
https://www.yukimotor.com.tr/e-scooter/74-yk-27-sportsman#/mevcut_renkler-kırmızı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar