Bende sorgulattım
2014 model cbr250R ve 2014 600RR da çıkıyor.
Önceki sayfada verilen web-sitesi aracılığıyla mı sorgulattınız, yoksa yetkili servise telefon açarak mı ?
Telefon etmedik henüz verilen siteden sorgulattım ikisindede guncelleme kampanyasi bulunmaktadir dedi. Arayacagız birde
Ben listeyi doldurdum ürün güncellemesi yok denildi.
2012 model Cbr kullanırken statör yakmıştı garanti dışı olduğundan cepten ödemiştim yüksek bir maliyeti var. Fark edip çağırmaları güzel olmuş.
Bir de şu hemen hemen her motorda duyduğum egzantrik vurması için yayı değişseler naz etmeden süper olacak ama sıkıntı çıkarak bir şey olmadığından üzerine düşmüyorlar sanırım.
Öyle bir şey söylemeyeceğim. Büyük markaya asıl yakışan budur. Fakat tam tersini yaşamış biri olarak Honda Türkiye'ye iki çift sözüm var. "Aferin işte böyle davranın. Daha önce 2011 Yeni kasa CBF150'lerin karbüratör tahliye hortumunun çapı ile ilgili üretim hatalı motorlarınızı Türkiye'de sattınız. Bu hatayı resmi olarak asla kabul etmediniz. Çok kurnaz bir davranışla hatayı gayri resmi kanallardan duyurarak bizlere büyük bir saygısızlık yaptınız. Şimdi rekabet kapıya dayanınca da olsa saygın bir çizgide izlediğinizi memnuniyetle görüyorum. Bu çizginizin kalıcı olmasını dilerim. Türkiye pazarında başarılar dilerim." Sevgili HondaBana da bu sabah geldi sms, nc750x kullanıcısıyım.
Sanırım 2014 ve sonrası için bir çok modelde kullandığı rölede sorunlar olmaya başladı ya da olma ihtimaline önlem alıp değişim yapacaklar.
Ülkem adına böyle büyük bir üretici tarafından önemsenmek hoşuma gitti
Çünkü bizde genelde işler böyle yürümez, "boşver ya bozulsun servise gelsin öyle değişiriz" mantığı hakimdir bizde
Ha şimdi başka marka fanatikleri çıkıp da "ayıp ya hu koskoca Honda'ya yakışıyor mu böyle arızalar?" da diyecektir :mrgreen:
Bende tam bunu paylasacaktim.
Ilk defa basima boyle bi olay geliyor napacagiz simdi? Ne ise yarar bu degistirecekleri sey?