honda mı kanuni mi yamaha mı?????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya neye göre diyim.ybrye göre bayağı seri ve hızlı hemde bi kerede gidebilcegin yol daha fazla ayrıca yarış motosikleti görünümkü oldugundan havası var ,vs...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ybr ile elindeki Titan arasında pek bir fark yok. Dolayısıyla motoru değiştirmenin de bir anlamı yok! Öte yandan saydığın diğer iki model racinge başlangıç motorları sınıfına giriyor. Amacın racing tarzına geçmek ise cbr 125 ya da racer 200 almayı düşünebilirsin. Bu iki motor arasında kalite ve dayanıklılık arıyorsan cbr'yi, ucuz hız arıyorsan racer'i tercih edeceksin. Ama bana sorarsan hiçbirini tercih etmem, mevcut titanımla devam ederim. Yok illa değişeceğim dersem, en azından 250 lik makinalara bakarım; mesela Honda CBX veya CBF gibi.

Biri Honda diğeri Yamaha bu ikisinin arasında kanuninin ne işi var
Çünki o 200 cc. Diğerleri ile arasındaki açığı böyle kapatıyor sanırım!

Hayır ne alaka onu çözemedim, tarz meselesi hangisini beğeniyosan al.. Bence o kıro işi racer dan uzak dur...
Çok ayıp... Yakışıyor mu senin gibi cici bir kıza? Şimdi bu arkadaşımız Kanuni'yi alırsa kıro mu olacak?

bence bu listeye gt250r 'ıda katsan hiç sırıtmaz.ona da bir bak derim.

arkadaşlar kararımı verdim ya honda cbr yada cbx peder hangisini seçerse saolsun :rendeer: sizlerede çok teşekkür ediyorum

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ya neye göre diyim.ybrye göre bayağı seri ve hızlı hemde bi kerede gidebilcegin yol daha fazla ayrıca yarış motosikleti görünümkü oldugundan havası var ,vs...

Birkerede gidebileceği yol daha mı fazla cbr nin?......:silent::silent: Sen daha motorunun niteliklerinden bi habersin....:queen::queen:

Senden bu cevabı beklemezdim fadılcım.....:pr::pr: Bak motorun ihanet eder sana sonra....:p:p

Karar vermek istiyorsan yahut kararsızsan ki her ikiside aynı kelimenin dolanbaçlı veya kısa yoldan söylenişidir

Şimdi ben neden bunu dedim

Çünkü sen kısa yoldan ilgili motosiklet topiclerini okuyarak bir karar verebilecekken
Üşenip topic açmışsın sanmaki çabuk neticeye varacaksın bekle bak sana ne tavsiyeler ne kafa karıştırıcı fikirler tavsiyeler gelecek
tabi birde bunlar en kısa 1 hafta surecek ki sen bi akşam oturup okuyup karar verebilecek ken en uzun yoldan karar veremeyerek dımdızlak kalacaksın

Arkadaşımızın söyledikleri çerçevesinde, "Lütfen arama yapınız". :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar