honda mı kanuni mi yamaha mı?????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar ben karar veremedim motor alacagım titanımı satmadan ben arastırdım motorları ama yine bir karar veremedim:
1.honda cbr 125 r
2.kanuni racer 200
3.yamaha ybr 125 2004 model
hangisini almalıyım siz söleyin onu alcam ben bi karara ulaşamadım yaf yardım edin !:pr::pr::pr:

Karar vermek istiyorsan yahut kararsızsan ki her ikiside aynı kelimenin dolanbaçlı veya kısa yoldan söylenişidir

Şimdi ben neden bunu dedim

Çünkü sen kısa yoldan ilgili motosiklet topiclerini okuyarak bir karar verebilecekken
Üşenip topic açmışsın sanmaki çabuk neticeye varacaksın bekle bak sana ne tavsiyeler ne kafa karıştırıcı fikirler tavsiyeler gelecek
tabi birde bunlar en kısa 1 hafta surecek ki sen bi akşam oturup okuyup karar verebilecek ken en uzun yoldan karar veremeyerek dımdızlak kalacaksın

Karar vermek istiyorsan yahut kararsızsan ki her ikiside aynı kelimenin dolanbaçlı veya kısa yoldan söylenişidir

Çünkü sen kısa yoldan ilgili motosiklet topiclerini okuyarak bir karar verebilecekken
Üşenip topic açmışsın sanmaki çabuk neticeye varacaksın bekle bak sana ne tavsiyeler ne kafa karıştırıcı fikirler tavsiyeler gelecek
tabi birde bunlar en kısa 1 hafta surecek ki sen bi akşam oturup okuyup karar verebilecek ken en uzun yoldan karar veremeyerek dımdızlak kalacaksın

::alkiis:::cat:25 karakterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Şimdi istemesemde, başımıza gelenlerden kaynakla, Kanuni ne yaa???
honda, yamaha, hatta SYM, hatta Keeway...varken Kanuni gerçekten sakil duruyor. Sen bu yazdıklarıma dikkat et

Hayır ne alaka onu çözemedim, tarz meselesi hangisini beğeniyosan al.. Bence o kıro işi racer dan uzak dur...

Bence en gerçekci söz...:cat::cat::cat:
.
Ama dur bide benden bir kafa karıştırıcı fikir.:cherry:
Al bi ...cruser..:queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gorunuse onem veriyosan cbr 125 al artis gibi motor hız istiyorsan ybr al yarı yolda kalmak istiyosan kanuni receri al tercih sana kalmıs

honda titan gibi motora bindikten sonra kanuni almayı düşünmeniz garip

+ ybr de titandan sonra sizi tatmin etmez geriye bir tek cbr125 kalıyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardes bastan karsılastırman yanlıs...honda ıle yamaha yı karsılastırsan tamam dıyıcem..ama bunlar ayrı kanunı ayrı..honda ıle yamaha japon fırması..ayrıcalık burda..tıtana bındıysen kanunıyı gec..yamaha ybr dusunursen y.parca konusunda sıkıntı olmaz..yan sanayısıde bol her yerde..artı hıc tıtresım yok.senın tıtandan konforludur..

GKN

kkkaaa kaa kaaa kaa kaanuuuuniii
kalbiimddeee kaa nuu niii:queen::queen:

ama ben honda derim:p

cbr124 al amnn o murat124tü Şaka bi yana cbr125 al parça parası pahalı gelmezse

Motosikleti
Forza250-cygnusL
alp abi koşşş :queen::queen:

Koştum da neye koştum bilmiyom......:cherry::cherry::cherry:

cbr124 al amnn o murat124tü Şaka bi yana cbr125 al parça parası pahalı gelmezse

Cbr131 doğan alsın.... Ama parçası yomuş onun....:queen::queen::queen:

Olm neye göre cbr125 diyon? .
Hayır kendin de ybr ye biniyon ama?..... :silent::silent::silent:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar