bu ara pulsarları caddeler'de çok görür oldum 1 seneye kalmaz ybr gibi 2.eli bol bir motor olur
arkadasım kusura bakma ama ultra sacmaladın. kac motor satıldı bılmıyorum ama sorun yasayanlar cok az ve sorunları hızlı bır sekılde kuralkan tarafından cozuluyor .
geçen bayiyle konuştum 4bin motor satılmış atmıyosaarkadasım kusura bakma ama ultra sacmaladın. kac motor satıldı bılmıyorum ama sorun yasayanlar cok az ve sorunları hızlı bır sekılde kuralkan tarafından cozuluyor .
konuyu acan arkadas ortalıkta yok ama bajaj vs honda yı duyan gırıyor ıcerı .bajaj kullanıyorum dıye bajaj al demıyorum al kardesım bajaj al nıyemı cunku karsılastırman yanlıs bı kere 125 cbr ıle 200 cc pulsarı karsılastırıyosun neye gore kıyaslıyalım performans olarak pulsar ustun cunkü. cbr 250 ıle karsılastırsan artısı eksısı ıle bıseyler soylerdım ama bu kıyas yanlıs.
CBR250 ile karşılaştırılacak motor pulsar200 SS 10.000 tl olan. Şuan bayiden 13.000 nakite cbr250 çıkarabilirsin hatta 12.800 e. Bajaj ise pulsar 200 lerde hiç indirim yapmıyordu nakitte.
Motordan alacağınız prestij, kalite, servis ağı, 2. el değeri ve saygınlığı, performans, malzeme kalitesi ve üretim standardı, estetik(yeni cbr250)
CBR250 lehine. Çoğu kişi Pulsar SS in riskine girmeyi düşünmez, F/P oranı da gidince bi espirisi kalmıyor. 4. 5. viteslerde 5 bin devirde pulsar çekmezken cbr250 akıcı bir şekilde hızlanıyor. + 3000 i cidden honda hakediyor bu kadar artısıyla
Bir Ninja 250 sl ile naked olanının fiyat orantısına bakın, bide pulsarın SS ile olan aradaki yüzde 25 farka bakın.
Honda cbr 250 ye malına güvendiği için sonuna kadar 2011 de 8.500 anahtar teslim dağıttı. insanlara sevdirdi. şu 4 yılın son 1 yılında iyice bozdu sadece
Ama bajaja bakın direk 10 bin tl den fiyat açıyor. motor satılsın piyasadaki yerini alsın, sevilsin diye bi derdi yok. pulsar 200 iyi sattı, bunuda ne tuturursak artık. Bu zihniyet güven vermiyor. bu yaz sonunda da 2 yılı 20-25 binleri devirmiş pulsarları görücez. İnsallah genel ortalama bi ybr,cbf kadar iyi olur bizim istediğimiz bu
bu piyasada 2-3 yıl geçsin hala bajaj diyebiliyorsak durum değişir.
Bakın soru soran CBR125 mi 200SS mi demiyor. Niye demiyor:silent:
Bajaj 2 pilastik grenaja motorun 1/4 ü kadar daha para talep etmese bu da şöyle birşey tartışılırdı.
8.650 ye cbr125 mi
8.900 e pulsar200SS mi
10.250 ye YZF125 mi
Babuş noktayı koumuşsun-söylenecek söz bırakmamışın yahu..!!!
Ufak bir not...8.900'e 200ss yok... 10.000 + plaka,ruhsat sigurta :bounce: