- Konu Yazar
Arkadaşın kafa bulduğunu düşünmüyorum ama büyük ihtimalle motora ortamda havam olsun diye başlamış 20 li yaşlarının başında (en fazla) birisi ve bu motorların 1000 km tecrübe ile ne kadar tehlikeli olacağının farkında değil.
18 yaşındayım hiç bir motorla ilgili ortamım yok ben alıp tecrübe etmeyi seviyorum ben keyifli kullanmayı seviyorum aşırı hız veya apaçilik asla yapmadım sadece ben hız ve tork istiyorum ve onuda istediğim zaman kullanmak istiyorum kontrollü ve iyi bir kullanıcıyım hiç bir zaman ortam için veya çevreden dikkat çekmek için motor almadım almamda ayrıca bugün hornet ve yamaha inceleme için bir kaç tane bayiye gittim sesi ve duruş anlamında hornet bana çok daha oturaklı ve sağlam geldi mt7 den vazgeçtim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:18 ----------
Hocam çok pişman olduğum konu açtım o zaman motorla çok alakam yoktu bir motor beğenip meraktan açardım şuan o hataları yapmıyorum yüzüme vurmazsanız sevinirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:19 ----------
Ben de anlamadım.
İstanbulda şehir içi yollarda xmax'ın gücü fazlasıyla yetiyordu. Hatta Büyükçekmece'nin meşhur "devebağırtan bayırı" dedikleri E5'den beylikdüzüne çıkan yokuş yolda bile rahat çıkıyordu. Şehir dışı otoban olmayan ara yollarda köfte turlarında da öyle aşırı geride kalmıyordum zaten virajı yollar, daha ne olsun, motoru değiştirdim vstrom 650 ile aynı yollarda sadece konfor farketti hatta motora alışık olmadığım için virajlarda falan daha yavaş sürer oldum.
Forza da güç olarak xmax ile aşaı yukarı aynı. Tek sıkıntısı otobanda 130 üzerine çıkamıyorum demek olabilir.
Ben pcx geçtim büyük umutlarla daha fazla beygir daha fazla tork diye hiç bir farkı olmadığını fark edince canım çok sıkıldı bende hiç bir şekilde kullanmayıp satıp hornet almaya karar verdim.