Honda güvenli sürüş eğitimleri Şekerpınar' da HONDA' nın fabrikasının hemen sırtındaki ve fabrika içindeki eğitim alanlarında oluyor. Şanslısınız çünkü eğitim motorlarının hepsini yaklaşık 2 - 2.5 ay önce plaka çıkartıp şirket içi satışla elden çıkartıp yenilediler. Yepyeni motosikletler ve yepyeni lastiklerle eğitime katılacaksınız. Küçük bir iki öneri; Kimliğinizi unutmayın ve sıkı giyinin. Orası oldukça serin olacak. Bekleme salonundaki ikramlardan bol bol sıcak çikolata için, hem enerjinizi korumanıza yardım eder hem de içinizi ısıtır, eğitim veriminizi arttırır. Kendinizi göstermeye çalışmayın, ne eksiğiniz varsa basit ve gereksiz dahi olsa sorun, her detay önemlidir eğitmenler yardımcı olacaktır. Kaliteli ve hakkını veren bir eğitimdir. Eğitim için belirli merkezi noktalardan kalkan servisleri var. Size uygun olanı arayıp sorabilirsiniz.
not: HONDA çalışanlarına Honda Güvenli Sürüş Eğitimleri %90 indirimli veriliyor :wiinkk: HONDA' da çalışmak varmış, iki haftada bir tekrar tekrar eğitimlere girerdim :queen: