allah nazarlardan saklasın..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------
Öncelikle selamun aleyküm herkese abilerim.. Aylardır bir scooterimin olması için dua ediyorum .. babamı ikna etmeye çalışıyorum. geçen honda ya gittk babam sıcak baktı fizy ile spacy arasında kaldım zaten ikisinden birisini istiyodum. fizy bana daha uygun fiyat açısında, zaten bence bu fiyata alınabilecek en iyi scooter . sizce nasıl yeni başlıyorum. yardımcı olursanız sevinirim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:49 ----------
hayırlı olsun abi
Buharaa hocam bende 2 düşünce vardı o yüzden fizy aldım ;
1)İlerde bu kenarda durur bakkala çakkala gitmek için , trafiği iyice öğrendikten sonra kendime şöle güzel havalı bi şey alırım dedim . Malum otopark filan yok etrafta . İyi bi motor alıp onuda otopark'a bırakırım evin önünde bu durur . güzel motoru almayada bununla giderim .
2)Bunu satıp daha büyük güzel bi motor almak .
Her ikiside fizy hedef motor olmuyor . Kimse zaten 125 cc'de kalmıyor motora başladıktan sonra . Bu sebeple bence en ucuzunu al .
Dikkat edersen sahibindende filan zebil gibi honda pcx , ps150 ilanı filan var daha 2000-3000 km 'de . Bunun sebebi bu motorların kötü olması değil sadece insanlar bu kmlerde bile 15 ps civarı motorları küçük buluyor

güçsüz geliyor cc büyütmek istiyor
O yüzden bence fizy al , ben şahsen öle yaptım .