DÜŞTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜGaz yiyişi mükemmel,kelebekli karbüratör kullanılmış,bu yakıtı biraz arttırsada motorun ok gibi fırlamasına faydalı.Ben tam anlamıyla sıkıştırmadım motoru daha 2000 Km de ama 140 a rahat çıkıyor şu an.Eğer sakin sakin kullanırsanız 4500 deviri geçmeden,yakıt gayet normal.Ama seri kullanayım gücü hissedeyim diyosanız ( bu motorada bu yakışır) o zaman elinizi biraz cebinize sokacaksınız.Basınca ileri atlasın diye yapmışlar makineyı.Lastikler çok hoşuma gitti(pırellı mt60) hem cadde de hemde arazide sınırları zorlamazsanız yol tutuşu çok iyi.Süspansyon da tatmin edici.ön amortisörler kaldırıma çıkarken darbeyi emiyor ve sizi kaldırıma çıkarıveriyor.Arka biraz sert,ama ayarlayabilirsiniz.Ben ellemedim,çok yumuşatırsanız yol tutuşu azalacaktır.Fabrika ayarı tam orta.Ön fren gayet iyi hisli tutuyor,arka biraz hissiz,az tutuyor gibi geldi ilk başta ama arazide kullanınca niye öyle yaptıklarını anlıyosunuz. Ben bartında öğretmenim .Motoruma çok iyi baktım .Ama artık büyüteceğim.model:2004 km:23000 RENK:kırmızı Bütün bakımları serviste yapıldı Fiyat:5 900ytl TEL:05422540369- 03782452056 yenide çanta taktım 250 kağıtta ona verdim vallaha. Dua ederek kullanırsın kardeş.
resimlere bak derim