Sorun olduğuna dair kaynak link gösterebilir misin?İyi güzel ama e-clutch olan modellerde sorun olduğunu biliyorum; e-clutch sistemi arıza çıkarabiliyor ve işin garip yanı, bunu tamir edebilecek bir usta da yok.
600 euro fiyatlara yansıması varAlemin kralı Honda böyle bir yenilik getirmişse kullanmamak amatörlük olur.
YouTube’da aratırsan bulursun hocam.Sorun olduğuna dair kaynak link gösterebilir misin?
Bana kapatılması gereken bir özellik gibi görünmedi açıkçası. İnternette gördüğüm videolara göre gayet kullanışlı.Mekanik sevenler için bu E-clutch konusu arabaya binince ilk iş start-stopu kapatanlar gibi olacak herhalde, motora biner binmez e-clutch'ı kapat![]()
bence de kullanılır, reklam yapanlardan ziyade kullanıcı yorumlarının olduğu videolar da izlemiştim ve mantıklı bir sistem.Bana kapatılması gereken bir özellik gibi görünmedi açıkçası. İnternette gördüğüm videolara göre gayet kullanışlı.
Manet kullanma gerekliliği hissettiğin yerde kullan, kullanmanın boşa amel gibi hissettirdiği yerde kullanma. Bu kadar basit.
e-Clutch'lı bir motosiklet alsam sanırım QS gibi kullanırım; yoğun trafik içinde manevra yaparken, yokuş yukarı kaldırırken yine eski usül manet kullanmaya devam ederim gibi geliyor bana. (Tam kontrol hissi için...)bence de kullanılır, reklam yapanlardan ziyade kullanıcı yorumlarının olduğu videolar da izlemiştim ve mantıklı bir sistem.
Ben de alsam kullanırım muhtemelen ama genel kanı yeni bir şey olduğundan ilk aşamada bu tarz yenilikler sevilmiyor.
benim sevmediğim nokta sağ tarafta çok çıkıntı olmuş birde motosikletler zaten pahalı üstüne bir de bunun maliyeti biniyor ulaşmak daha da zorlaşıyor.
sorun yaşayanlar da anladığım kadarıyla sistemi aşırı zorlayanlarda arıza çıkıyor gibi.
2-3.viteste motor kaldırmalar falan.
E-clutch böyle değil işte debriyajı bir kere kullandın mı devre dışı kalıyor daha sonra tekrardan aktif etmen gerekiyor.e-Clutch'lı bir motosiklet alsam sanırım QS gibi kullanırım; yoğun trafik içinde manevra yaparken, yokuş yukarı kaldırırken yine eski usül manet kullanmaya devam ederim gibi geliyor bana. (Tam kontrol hissi için...)
Bilemedim; gönderdiğim videoda böyle bir durum görünmüyor. Model model değişik mi acaba?E-clutch böyle değil işte debriyajı bir kere kullandın mı devre dışı kalıyor daha sonra tekrardan aktif etmen gerekiyor.
E clutch kapalı iken quick shifter gibi vites değiştirebiliyor muyuz debriyaj a basmadan?Bana kapatılması gereken bir özellik gibi görünmedi açıkçası. İnternette gördüğüm videolara göre gayet kullanışlı.
Manet kullanma gerekliliği hissettiğin yerde kullan, kullanmanın boşa amel gibi hissettirdiği yerde kullanma. Bu kadar basit.