Honda E Clutch Kullanmaya Değer Mi?

E clutch teknolojisini kullanmaya değer mi?

• Kullanılan toplam oy
    26
Motosikleti
İki Teker Havada
Honda nın geliştirdiği e clutch teknolojisine geçmeye değer mi arkadaşlar?

Motosikleti
Suzuki Inazuma
E clutchlı nc750ler 1 litre yakıyo deyolağ

• Haha
Tepkiler: F54
Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
E-Clutch değilde E-Cvt bekliyorum ben. O zaman nc 0,5 litre yakar derler.

İyi güzel ama e-clutch olan modellerde sorun olduğunu biliyorum; e-clutch sistemi arıza çıkarabiliyor ve işin garip yanı, bunu tamir edebilecek bir usta da yok.

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Debriyaj kullanmak istemeyen gitsin sukuter sürsün, veya motoru bıraksın araba sürsün 🥲

Motosikleti
İki Teker Havada
İyi güzel ama e-clutch olan modellerde sorun olduğunu biliyorum; e-clutch sistemi arıza çıkarabiliyor ve işin garip yanı, bunu tamir edebilecek bir usta da yok.
Sorun olduğuna dair kaynak link gösterebilir misin?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alemin kralı Honda böyle bir yenilik getirmişse kullanmamak amatörlük olur.
600 euro fiyatlara yansıması var
TR de Vergiler dahil 950 euro fiyatını arttırır
O rakamda yaklaşık 50 bin lira eder

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
arkadaş cl250 den memnun değildi eclutch konusunda

hem fiyat artmış hem randıman alamadım dedi ama neye göre dedı bılmıyorum

Motosikleti
Dominar D250
Mekanik sevenler için bu E-clutch konusu arabaya binince ilk iş start-stopu kapatanlar gibi olacak herhalde, motora biner binmez e-clutch'ı kapat :D

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Mekanik sevenler için bu E-clutch konusu arabaya binince ilk iş start-stopu kapatanlar gibi olacak herhalde, motora biner binmez e-clutch'ı kapat :D
Bana kapatılması gereken bir özellik gibi görünmedi açıkçası. İnternette gördüğüm videolara göre gayet kullanışlı.

Manet kullanma gerekliliği hissettiğin yerde kullan, kullanmanın boşa amel gibi hissettirdiği yerde kullanma. Bu kadar basit.

Motosikleti
Dominar D250
Bana kapatılması gereken bir özellik gibi görünmedi açıkçası. İnternette gördüğüm videolara göre gayet kullanışlı.

Manet kullanma gerekliliği hissettiğin yerde kullan, kullanmanın boşa amel gibi hissettirdiği yerde kullanma. Bu kadar basit.
bence de kullanılır, reklam yapanlardan ziyade kullanıcı yorumlarının olduğu videolar da izlemiştim ve mantıklı bir sistem.
Ben de alsam kullanırım muhtemelen ama genel kanı yeni bir şey olduğundan ilk aşamada bu tarz yenilikler sevilmiyor.
benim sevmediğim nokta sağ tarafta çok çıkıntı olmuş birde motosikletler zaten pahalı üstüne bir de bunun maliyeti biniyor ulaşmak daha da zorlaşıyor.

sorun yaşayanlar da anladığım kadarıyla sistemi aşırı zorlayanlarda arıza çıkıyor gibi.
2-3.viteste motor kaldırmalar falan.

Motosikleti
bence de kullanılır, reklam yapanlardan ziyade kullanıcı yorumlarının olduğu videolar da izlemiştim ve mantıklı bir sistem.
Ben de alsam kullanırım muhtemelen ama genel kanı yeni bir şey olduğundan ilk aşamada bu tarz yenilikler sevilmiyor.
benim sevmediğim nokta sağ tarafta çok çıkıntı olmuş birde motosikletler zaten pahalı üstüne bir de bunun maliyeti biniyor ulaşmak daha da zorlaşıyor.

sorun yaşayanlar da anladığım kadarıyla sistemi aşırı zorlayanlarda arıza çıkıyor gibi.
2-3.viteste motor kaldırmalar falan.
e-Clutch'lı bir motosiklet alsam sanırım QS gibi kullanırım; yoğun trafik içinde manevra yaparken, yokuş yukarı kaldırırken yine eski usül manet kullanmaya devam ederim gibi geliyor bana. (Tam kontrol hissi için...)

e-Clutch'lı bir motosiklet alsam sanırım QS gibi kullanırım; yoğun trafik içinde manevra yaparken, yokuş yukarı kaldırırken yine eski usül manet kullanmaya devam ederim gibi geliyor bana. (Tam kontrol hissi için...)
E-clutch böyle değil işte debriyajı bir kere kullandın mı devre dışı kalıyor daha sonra tekrardan aktif etmen gerekiyor.

Motosikleti
E-clutch böyle değil işte debriyajı bir kere kullandın mı devre dışı kalıyor daha sonra tekrardan aktif etmen gerekiyor.
Bilemedim; gönderdiğim videoda böyle bir durum görünmüyor. Model model değişik mi acaba?

Tam 05:55'te:

Motosikleti
İki Teker Havada

E clutch kapalı iken quick shifter gibi vites değiştirebiliyor muyuz debriyaj a basmadan?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar