Arkadaş bu sitede şu
honda-ses-dylan-150 linkteki başlığı okursan dylan hakkında bayaabi fikrin olur. Kendi fikrime gelince KYMCO'da iyi bir marka diye okuyoruz sağda solda, kullananlardan fikir al bence. Dylan için bilgileri verdiğim linkten alırsın, bendede dylan var 18500km deyim, daha doyamadım dylanıma.Dylan vazgeçmesi zor bir motor. Birde kullanacağın ortamda önemli, şehir içiyse çoğunluk Dylan daha öne çıkar, daha ufak olduğundan trafikte aralardan geçmek rahat olur.Ben 97 kiloyum, Dylan ile düz yolda 120 rahat görüyorum, hafiften biraz fazla yokuş yukarı 110 a düşer, dik yokuşta (e5 de olabilecek diklikten bahsediyorum) 90-95 e düşebilir sürati. Yani Şehir dışında da yeterli. Ben çok memnunum cihazdan, 4000 kmde bir bakımı var, 16 ile 35 YTL arası bakımına göre ödedim şimdiye kadar(bakım başına), başkada bi masraf çıkmaz düşmezsen.Depoyu doldurup bitene kadar dip gaz gidebilirsin, hararet neyim olmaz.Acayip çevik bi motordur, yokuşta katır gibidir, kalkışta deli gibi fırlar.
Sen iyisimi verdiğim linki oku 2000'i geçik mesaj vardır orada ama kullanıcı problemi pek yoktur genelde herkes memnundur ve ödediği paraya değdiğini düşünüyorlar. Hatta sen iyisimi iki motoruda kullan sonra daha sağlıklı karar verebilirsin. Dylanın görüntüsü seni aldatmasın, duran bir dylana bakarak barar verme onun ne olduğunu kullanınca daha iyi anlarsın. Birde KYMCO kullanıcı görüşlerini alsan iyi olur. Neticede parada senin,karar da senin.
Her halukarda hayırlısı olsun.