Honda Dylan hakkında yardım edermisiniz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mhyen,Burgman 3,5 yakıyor (enjeksiyonlu) Dylan 3 yakıyor (enjeksiyonsuz) burgman dylan'a +20km/h fark atıyor..:)

Olabilir de o arkadaş bir mesajında burgman'ı anlatırken 150'lik dylan'dan bile az yakıyor demişti de yeri gelmişken sorayım dedim.Sonuçta az da değilmiş ama benim beklediğimden azmış.2004 sonrası hepsi enjeksiyonlu mu abi bunların?Bir de triptonik miydi bunlar?

mhyen,Enjeksiyonlu Ps150i 2,8 Lt yakıyor Burgman'ın Dylan'dan az yakması imkansız..Ayrıca triptonik olan 650 cc Burgman :cat:

Eyvallah abi teşekkürler.Benim dylan'ı burgmanla değişmem yine de:queen:

mhyen,Dylan bir ayrıcalıktır :cat:

Kesinlikle öyledir İzzet Abi.Yanında yokken az daha büyüğünü mü alsam diye düşünüyorum ama onu görünce bu düşünceler uçup gidiyor:)

mhyen,Foresight ile Dylan'ın hızları aynı neden çünkü Foresight kasa çok ağır..Hem Dylan'ın tipi daha güzel..:)

Aman Muzaffer abi duymasın da foresight almam:queen:Abi sen de bir gilera kullanıcısı olarak bana tavsiyede bulunur musun?Ben aslında runner vxr 200 yeni kasa 2. el düşünüyordum alamadım, dylan aldım.Fakat bu motor öyle içimde kaldı ki anlatamam.Hatta birazdan da test sürüşüne gidip bakacağım.Mesele o yani:cat:

mhyen,Dostum Runner'in Dylan'dan farkı +10km fark atıyor ve Runner Dylan'dan 2 Lt fazla yakıyor ben tavsiye etmem..Dylan daha iyidir :cat:

Hadi canım 100 km'de 5 lt'ye yakın yakıyor mu 200lük 4 zamanlı runner?Vayyyy

mhyen,Bende ilk duyduğumda inanamadım ama yakıyor..Msn adresin varmı ?

Posta kutuna bakar mısın İzzet abi?Soğudum şimdi runnerdan varya:queen:

mhyen,Seni ekledim ama kapalısın dostum..gerçek şu ki Runner 17-18 Ykr yakıyor..:)

Topic e runner da karışmış galiba =)
şunu söyleyeyim, ne çevremdeki runner lar (4 zamanlılar) ne de kaza yaptığım ve 11000km kullandığım motorum 5lt hayatında yakmadı ki yakacağını da sanmıyorum . Son gaz otobanda tekirdağ gidiş dönüşüm de bile yaklaşık 210km gitmiştim (depo 9lt) Şehir içi olarak da hergün okula gidip geliyordum ki 50km gidiş dönüş ve sabah-akşam trafiklerinde ptesi sabah benzin alır, cuma akşamı benzin ışığım yanar(1,5lt rezerv kalmış olur) ctesi günü depo mu haftasonu gezilerim için tekrar doldururdum.

Bugün dylan'ımla vespa academy'e gidip runner vxr 200 ile piaggio mp3 test sürüşü yaptım.Öncelikle İlgisinden dolayı Engin Bey'e çok teşekkür ederim.Şu anki değerlere göre runner 13-14 ykr yakar km'de dedi Engin Bey fakat tam net olarak bilmiyorum.Runner fena bir motor değil ama Dylan'ım varken olmasa da olur.Fakat mp3 o kadar gıcık bir motormuş ki anlatamam.Alışmak zaten mesele bu motora.Önü aynen kamyon gibi.Dengede gibi göründüğüne bakmayın.Valla dengesi felaket bozuluyor:queen:Normal dururken boşta kilidi ile dik durabiliyor fakat bir turu zor attım.Bir an önce geri dönsem de şunun tepesinden insam diye:queen:

arkadaşlar ben motoruma dayco kayış almak istiyorum nasıl temin edebileceğim konusunda yardım edermisiniz ltfn

Çok teşekkür ederim yardımın için bide iridyum buji alcam ama dylan lara hangisi uyuyo bi fikrin varmı;??? :D

Malesef buji hakkında tam bir bilgim yok.Dylan kullanıcıları topiğine sorarsan çok daha iyi olur:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar